HOROSKOP ZA NEDJELJU, 27. LIPNJA Venera u Lavu – kraljica drame

U ranim jutarnjim satima Venera će ući u Lava gdje će boraviti do 21. srpnja 2021. Venera u našim natalnim kartama predstavlja ono što volimo i cijenimo.

Za vrijeme Venere u Lavu je ljubav veličanstvena i velika. Ponosimo se ljubavlju, a i velikodušni smo s novcem. Ovo je vrlo izražajno, ponosno i ekstravagantno mjesto za Veneru. Ljubav je pomalo igra, igra koja je vječna, jer je Venera u Lavu zauvijek zaglavila u početnoj fazi ljubavne veze. Hranimo se pažnjom, priznanjem, potvrđivanjem i obožavanjem.

Venera u Lavu voli biti obožavana, mažena i da joj se divimo. Ponos i strast obilježje su ovog ciklusa. Negativan izraz ovog smještaja Venere je precjenjivanje naših osjećaja samo zbog učinka, kao i ekstravagancija.

S Venerom u Lavu možda ćete osjetiti potrebu da izrazite svoju žensku stranu otvorenije i dramatičnije nego inače. Vjerojatno ćete se osjećati sigurnije u svoj stil i izgled, bit ćete više ekstrovertiraniji i manje samosvjesni. Nije vrijeme za skrivanje svojih talenata. Željet ćete biti viđeni i cijenjeni zbog onoga što nudite svijetu.

Naklonost će doći lakše u vezama, ali vjerojatno će vas više zanimati koliko vas drugi vole i dive vam se nego da drugima date do znanja da su voljeni. Nažalost, Venera u Lavu može biti pomalo tašta i oslanja se uvelike na odobravanje okoline da se osjeća dobro, zato pripazite da vaša potreba za samopotvrđivanjem ne postane previše pohlepna!

Venera u Lavu također može biti nešto poput kraljice drame. Zapamtite da je to što osjećate velika stvar ali ne znači da to uistinu je. Držite stvari u perspektivi zamišljajući kako bi netko drugi mogao doživjeti istu situaciju. Uvijek postoji druga strana priče.

Iskoristite ovo vrijeme kako biste ljudima koje volite dali do znanja koliko ih cijenite i to sa stilom: napišite strastveno ljubavno pismo ili kupite nekome cvijeće. Venera u Lavu je sve samo ne suptilna!

Pokažite velikodušnost pažnjom, obožavanjem, darovima i romantikom. Izrazite toplinu, ponos, dramu i ekstravaganciju, učinite ljubav velikom romantičnom pustolovinom.

Mjesec provodi dan u Vodenjaku i kako dan napreduje, sjajno je vrijeme za stjecanje saveznika i razmjenu ideja. Razgovori se ističu, a zajednički interesi su najvjerojatnija tema.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 27. lipnja od 21.07 do ponedjeljka, 28. lipnja u 19.50.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com