HOROSKOP ZA UTORAK, 6. SRPNJA Slijedite svoju intuiciju

U jutarnjim satima imamo treći i posljednji aspekt između Merkura u Blizancima i Neptuna u Ribama. Merkur je u Blizancima od početka svibnja i onda je napravio prvi kvadrat s Neptunom. Također za vrijeme svoje retrogradnosti napravio je drugi kvadrat s Neptunom. Dok je ovaj Merkur u aspektu s Neptunom neke naše poruke mogle bi se izgubiti, ali također i komunikacija može biti vrlo pogrešna.

Merkur u astrologiji predstavlja aktivnost uma. Neptun može iskriviti vaše ideje i bilo koju komunikaciju koju ćete danas imati. Izbjegavajte razgovore i nove ideje koje zahtijevaju realnost i racionalno razmišljanje. Bolje bi bilo da slijedite svoju intuiciju, ona je trenutno jača i pouzdanija od racionalnih misli. Možda vas drugi neće razumjeti, a vi možete druge pogrešno shvatiti.

Ako se osjećate mentalno zbunjeno ili nesigurno, odmaknite se i dopustite sebi da se odmorite i da vam um odluta. Praktično razmišljanje i komunikacija morat će pričekati.

Mjesec je danas u Blizancima, ali pretpostavljam da će ovaj moćni tranzit Merkura i Neptuna nadvladati emocionalnu potrebu za jednostavnom i brbljivom komunikacijom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com