Mistral Beach Club otvoren od 11. svibnja

U srcu Dalmacije, nedaleko od gradskog centra Splita, Radisson Blu Resort & Spa, Split predstavlja svoju neusporedivu plažnu destinaciju za nadolazeću ljetnu sezonu: Mistral Beach Club. koji otvara svoja vrata 11. svibnja, poziva goste da uživaju u suštini ljetnog užitka – u svim njegovim aspektima. Opuštanje, zabava, kulinarska izvrsnost i zadivljujući ambijent spajaju se ovdje u jedan od najpopularnijih beach clubova u cijeloj Dalmaciji.
­
Opustite se, odmorite, doživite – direktno na plaži

U ovoj oazi mira i sreće, odmah uz plažu i s impresivnim pogledom na more, možete se potpuno opustiti. Prekrasna lokacija pruža savršenu kulisu za opuštanje i odmor, dok Beach Club osigurava da svatko pronađe svoje savršeno mjesto. Bilo da se radi o terasi, plaži ili jednoj od šest ekskluzivnih kabana, tišina prirode oko njih čini ovim mjestom neusporedivim.

Entertainment included – ovdje se slavi život!

Više od opuštanja? Nema problema! Mistral Beach Club nudi još puno toga! Ne ističe se samo luksuznim ambijentom i opuštajućim mogućnostima, već i svojom živahnom scenom zabave i partija. Sa poznatim međunarodnim DJ-ima, tjednim zabavama i posebnim nastupima, event program u Beach Clubu pruža osnovu za nezaboravne ljetne trenutke.

Od svibnja do rujna, klub impresionira s raznim zabavama i atraktivnim programom događanja. Posebno se ističu Timeless zabave legendarnog DJ-a Toma Novya, dok rezidentni DJ Jorgos Mitropetros svakodnevno osigurava da se život slavi s kul ritmovima i ležernošću.
­
Lokalni okusi u modernom ruhu

Restoran u Mistral Beach Clubu oduševljava mediteranskim, laganim aromama obogaćenim modernim nijansama, kreiranim od strane strastvenog kulinarskog tima. Jelovnik naglašava lokalne, sezonske proizvode pripremljene s pažnjom na održivost i srcem za inovativnu kreativnost. „Naš cilj je očarati naše goste jelima koja pričaju priču. Priče izvučene iz lokalnih krajolika i mora koje okružuje naše obale”, objašnjava šef kuhinje Mirco Nocchetti. “Proširujemo međunarodni šarm s mediteranskom intimnošću i tako kreiramo jela koja su lagana, osvježavajuća i vizualno impresivna”. Filozofija koja oduševljava, s kulinarskom vještinom koja impresionira – to je pravi kulinarski užitak.


Tvoja ljetna destinacija 2024.

Smješten između dvije slikovite plaže, Mistral Beach Club nudi elegantno i moderno okruženje s nevjerojatnim pogledom na more i atmosferom nenametljivog luksuza. Otvoren svakodnevno od 10 sati ujutro do zalaska sunca, idealno je mjesto za provođenje cijelog dana na suncu, opuštanje i doživljaj nezaboravnog ljeta.

Želite uživati u suncu i izvan dnevnih sati? Odaberite boravak u Radisson Blu Resort & Spa, Split! Ovaj luksuzni resort, dom je Mistral Beach Cluba i stoga savršen hotel za vaše ljeto 2024. Osim vrhunskih soba, na raspolaganju su i 2.600 m2 veliki SPALATO Spa centar, ekskluzivni Beach Club i lokacija u neposrednoj blizini gradskog centra Splita. To će biti vaš ljetni odmor uživanja – pun životne radosti, opuštanja i kulinarskog užitka pred kulisom Jadranskog mora.