Savršeni ljetni parfemi u “travel size” bočicama

Hladni zimski mjeseci traže parfeme toplih, baznih nota koje će nas obaviti oblačićem opojnih mirisa poput vanilije, karamele, meda, cimeta, pačulija, no ove velike vrućine ne daju nam smetnuti s uma da je u punom jeku ljeto i da ako želimo od radnih obaveza i umora s društvom pobjeći na pusti otok, ili bar za vikend do obližnje plaže, moramo mirisati nježno kao rosa ili netom pokošena trava, kako nas dragi ljudi ne bi počeli izbjegavati i izbacili iz auta!

Ili #onokad u ljetno predvečerje uletimo u omiljeni kafić gdje nas čekaju naši frendovi, naša domaća varijanta Prijatelja, da dok im s leđa prilazimo, prvo nanjuše svježi bambus što se miluje sa sočnom kruškom, a tek kad im dođemo s boka omađija ih nježni cvijet lotosa.

Budemo li se ljubili s nekim, znat će taj da se u istom parfemu miješaju i jabuke i kruške, i cimet i čaj, ali sve onako nježno, da nam taj plahi muškarac ne zbriše od lošeg parfema.

Mudre smo pa to dobro znamo, a u pismo torbicu uvijek stane dvadesetmililitarski Mio profumo #280, a nekad i onaj #277, za primamiti nekog ljubitelja agruma – prava milina. Dvije naranče – jedna gorka, afrička, a druga slatka, talijanska. Cvijet naranče iz Tunisa u jedinstvenoj mirisnoj kreaciji s jasminom, madagaskarskom vanilijom i medom.

Ma, non ce due senza tre, pa je naša treća preporuka za žene Mio profumo #249 – gornje note bergamot, naranča i grejp, srednje note ruža, liči, jasmin i bazne note pačuli, bijeli rum, bourbon vanilija i vetiver.

Lagani, specifični miris Mio profumo #51 za muškarce inspiriran je morem, suncem i bogatstvom zemlje. Ovaj vodeni, aromatični miris otvara se svježinom bergamota, nerolija i zelene mandarine. Osvježavajuće citruse slijede note korijandera, ružmarina, jasmina, cedra, pačulija.

U ponudi ovog hrvatskog brenda za sada je dvanaest ženskih i tri muška parfema. U pripremi je još pet ženskih i jedan muški. Obiteljski je to posao u koji je uloženo puno truda i ljubavi.

Esencije mirisa iz Francuske, zemlje parfema, pakirane su u 20 ml bočice, praktično, travel sized pakiranje Eau de Parfume.

#luksuzkojisimožetepriuštiti dostupan je u trgovinama s kojima brend Mio profumo surađuje, oni koji ponudu žele upotpuniti njihovim parfemima mogu se javiti pozivom na 0921715788, a parfeme možete naručiti i putem Instagrama, Facebooka ili webshopa. Cijena parfema je 40 kuna, a uvijek možete virnuti na njihove stranice i saznati ima li kakva akcija na vidiku.