HOROSKOP ZA UTORAK, 3. KOLOVOZA Prilika za novu ljubav

Lijepi aspekt između Venere i Urana pomoć će nam da nađemo ravnotežu između  odgovornosti i slobode, izgradnju odnosa koji održavaju potrebnu dozu neovisnosti. Dobro je vrijeme za nove načine u poslu i avanturama u osobnom životu. Mogući su neočekivani prihodi ili novi izvor zarade.

Sve što se tiče zabave, prijateljstva i romantike može nam donijeti ugodno iznenađenje. Mogući su neobični susreti, želja za flertom, a neka prijateljstva se mogu pretvoriti u romantiku. Posebno ako imate osobne planete ili Ascendent od 12. do 16. stupnja Djevice ili Bika danas možete doživjeti dobru zabavu.

Venera je planet koji se odnosi na vaše najdublje vrijednosti onoga što najviše cijenite. Općenito govoreći, stvari koje cijenimo uključuju ljubav, veze, novac, resurse i ljepotu. Uran je planet iznenadnih promjena i buđenja. Aspekt trigon je slobodan protok energije, dar. Držite oči otvorene za divnu poruku ili dolazak ljubavi, novca ili ljepote. Iskoristite priliku, otvorite srce. Možda ćete se iznenaditi.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz brbljive i znatiželjne Blizance stvarajući lijepe aspekte prema Saturnu, Suncu i Merkur.

Merkur, vladaoc Blizanca, u kasnim večernjim satima bit će u napetom aspektu s Uranom, što nam donosi određenu napetost. Naša osjetila su hiperstimulirana. Vjerojatno ćemo biti nestrpljivi s rutinskim stvarima ili monotonim zadacima. Ovaj tranzit jako stimulira um. Nemojte žuriti sa zaključcima na temelju onoga što čujete, čitate ili mislite. Pazite na komunikaciju, osobito ako imate osobne planete ili Ascendent  od 12. do 16. stupnja Lava ili Bika.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com