HOROSKOP ZA NEDJELJU, 8. KOLOVOZA Ritual za mlad Mjesec u Lavu

U 15.49 imamo mlad Mjesec na 16. stupnju Lava. Mjesec i Sunce  će se spojiti s Merkurom u Lavu i biti u napetom aspektu s Uranom u Biku. Sva četiri planeta su u fiksnim znakovima i aktiviraju najbitniji aspekt Urana i Saturna u 2021. godini. Ako je do sada ovaj aspekt Saturna i Urana bio nešto izvan nas što se događalo, stvari će odjednom postati osobne.

Opcije nisu idealne, uznemirenost je naglašena što vas može i motivirati. Dok budete radili planove treba voditi računa o tome što želimo i na koji način ćemo to postići. S ovom mladom energijom u Lavu dobivamo nove mogućnosti  za sva naša buduća nastojanja. Ne dopustite da vas izazovi zaustave. Bitno je planiranje, razmišljanje i korak po korak.

Aktivirajte vatru u sebi i oživite vaš srčani centar.

Ako imate osobne planete  ili Ascendent između 9. i 22. stupnja fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak) možda ćete se morati boriti protiv otpora kako biste nešto postigli.

Svakog mjeseca mladi Mjesec donosi priliku za postavljanje namjera i početak značajnih promjena i projekata. Razmislite o tome što želite stvoriti ili unijeti u manifestaciju u ovom trenutku. Budući da Sunce vlada Lavom, uključite velikodušnost svog srca u ovaj proces. Ovaj mladi Mjesec brine se da se potpuno pokažete i izrazite ono što vam je na srcu. Zapitajte se osjećate li se doista ispunjenim u svom životu. Obratite pažnju na ono što trebate promijeniti kako biste bili sigurni da je odgovor na ovo pitanje uvijek “da”.

Ritual za mlad Mjesec u Lavu

Napravite svoj ritual u roku 24 sata od mladog Mjeseca, ali ne prije toga. Zapišite kako biste voljeli da vaša velikodušnost proširi u slijedeća dva tjedna, pa nadalje u slijedećih šest mjeseci. Napravite ritual za samoizražavanje, kreativnost, razigranost i velikodušnost. Gdje želite u svom životu više zabave, uživanja, gdje želite postati veličanstveni i ponosni?

Za ritual vam trebaju dvije svijeće. Prva svijeća predstavlja vaše trenutno stanje. Druga svijeća je kao inspiracija za promjenu koju želite stvoriti tijekom ovog ciklusa. Odvojite trenutak da se usredotočite na svoju namjeru dok palite svaku svijeću. Zamislite i osjetite da se željena promjena već manifestirala i to kako svaki dan pomičete svijeće jednu prema drugoj. Kad završite s ritualom ugasite svijeće.  Najbolje je da ritual radite svaki dan u naredna dva tjedna do punog Mjeseca u Vodenjaku.

Na punom Mjesecu u Vodenjaku 22. kolovoza svijeće ćete konačno spojiti. Energiju koju unosite u ovaj ciklus također započinjete i veći ciklus koji će doći do potpunog osvjetljenja na punom Mjesecu u Lavu 16. veljače 2022. godine.

Područje vašeg života (kuća u natalnim kartama) gdje će biti mlad Mjesec određeno je vašim Ascendentom ili podznakom. To je mjesto gdje ćete u vašem životu tražiti više zabave i samoizražavanja.

Mlad Mjesec će biti na 16. stupnju Lava koji je fiksan i vatren znak. On vam skreće pozornost na snažnu potrebu da zasjate i potpuno se izrazite.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com