HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 9. KOLOVOZA Umjetnost, kreativnost i inspiracija

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Lava do 16.55 nakon čega će ući u Djevicu. U popodnevnim satima posebno ćete biti usredotočeni  na ispravljanje pogrešaka u vašim životima. Vrijeme je da sredite detalje i popravite stvari, koliko je god moguće.

U kasnim večernjim satima Venera se suprotstavlja Neptunu i možete se osjećati pomalo ogorčeno i tužno. Možete se boriti s očekivanjima i nadanjima. Neizvjesnost u područjima života kojim vlada Venera (ljubav, društveni život, financije) može biti izražena. Dobro je procijeniti one stvari koje su postale nefunkcionalne, a pritom ćemo možda morati odustati od nerealnog ideala kako bismo mogli profitirati. Emocionalno smo ranjiviji i podložniji prijevari ili samozavaravanju.

Ovo je također i aspekt zbunjenosti što nas može dovesti do pogrešaka u prosuđivanju. Nije povoljno vrijeme za kupnju i posuđivanje novca. S druge strane  kombinacija Venere i Neptuna pojačava rad mašte, što je izvrsno vrijeme za kreativnost. Za umjetnike, glazbenike, duhovnjake ovo može biti vrijeme inspiracije.

Prošli tjedan sretni Jupiter vratio se u Vodenjaka gdje će ostati ostatak godine. Ova dražesna korist neće se vratiti nikome od nas do 2033. U međuvremenu, zapamtite da odabiri koje napravimo danas mijenjaju budućnost koju ćemo imati sutra.

Prazan hod Mjeseca imamo od 14.22 do 16.55.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com