HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. KOLOVOZA Pozitivan aspekt Merkura I Plutona

Mjesec provodi dan u aktivnom i odlučnom Ovnu što sugerira da imamo više slobode izražavanja nego što smo imali jučer.

Današnji snažni i pozitivan aspekt između Merkura i Plutona donosi nam rješavanje zabluda koje smo imali proteklih dana. Ovaj aspekt nam daje jasnoću i osnaženje. Bilo koji projekt ili razgovor na koji sam vas upozorila da pričekate jučer, danas je spreman za pokretanje.

S Merkurom, planetom intelekta i uma i moćnog Plutona, možete očekivati da su rješenja blizu površine. Dubinsko istraživanje vaših motiva i razgovora s drugima pomoći će vam da pronađete odgovore koje tražite. Suočavanje sa sumnjom i krivnjom danas može pomoći očistiti put prilikama. Dobar je trenutak za osmišljavanje strategija i zapažanja. Iznimno smo vješti u rješavanju problema i dolasku do srži.

Ovan je znak ratnika, vođe i pionira. Ova tri arhetipa zahtijevaju veliku hrabrost. Iskoristite i uložite hrabrost u sve ono što radite danas. Važno je shvatiti da ako čekate da se hrabrost magično izgradi u vama, do potrebnih radnji možda neće doći. Nakon što se upustite u radnju, uslijedit će hrabrost. Ovo je još jedan način da se kaže ‘Ne ostavljaj za sutra ono što možeš učiniti danas’. Svatko sa jakom komponentom Ovna u natalnoj karti razumjet će što govorim.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 26. kolovoza od 23.14 do petka, 27. kolovoza u 6.26

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com