HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 30. KOLOVOZA Posljednja četvrt Mjeseca

Danas će Merkur izaći iz Djevice i ući u Vagu gdje će boraviti sve do 5. studenoga zbog nadolazećeg retrogradnog ciklusa (od 27. rujna do 18. listopada). Time se povećava broj planeta u zračnim znakovima, naglašavajući objektivnost i suradnju sljedećih nekoliko tjedana. Tijekom ovog ciklusa diplomatski smo i prijateljski raspoloženi te donosimo racionalni pristup odnosima jedan na jedan. Izvrsno je vrijeme za poboljšanje naših pregovaračkih vještina. U pokušaju da vidimo obje strane bilo koje situacije, Merkur u Vagi može biti neodlučan. Donošenje brzih odluka može biti izazovnije nego inače. Možda ćemo prelako udovoljiti tuđem mišljenju da bismo održali mir.

Međutim, ovo je dobro razdoblje za razmatranje stajališta drugih i donošenje razumnih zaključaka. Biti ćemo manje zahtjevni i kritični. Za rješavanje problema trebat će nam takt i diplomacija. Stalo nam je do toga što drugi misle.

U večernjim satima imamo posljednju četvrt Mjeseca (Sunce iz Djevice bit će u napetom aspektu s Mjesecom u Blizancima). Faza Mjeseca u posljednjoj četvrti ukazuje na moguću krizu svijesti. Obradili smo nedavne epifanije i počinjemo uviđati što nam odgovara – a što ne – u pripremama za Mladi mjesec sljedećeg tjedna kada se ponovno rodi nešto novo. Nije idealno započeti značajan projekt sada, ali je dobro vrijeme da dovršite detalje ili svežete labave krajeve.

Mjesec provodi dan u Blizancima, a naša potreba za mentalnom stimulacijom je snažna.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com