HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. RUJNA Istražite svoje mogućnosti i prilike

U kasnim večernjim satima Sunce će napraviti ugodan aspekt prema Plutonu. Ovo je tranzit osobnog osnaživanja i magnetizma. Ovo je sjajno vrijeme da istražite svoje mogućnosti, istražite mračne kutove kako biste pronašli zlato skriveno u sebi i uklonili prepreke vašoj osobnoj moći. Ovo je vrijeme kada se moć pokazuje, otkrivaju se tajne i možda ćete dobiti odgovore koje ste čekali. Ne bojte se suočiti se s dugo zakopanom traumom, možete joj pogledati u oči i razumjeti nešto što vas osnažuje. Pređite dalje od onoga što vas je držalo kao taoce i spriječilo ispunjenje.

Snažno je vrijeme za gravitiranje prema ljudima i situacijama koje nam pomažu u uspjehu ili postizanju ciljeva. Zajednički ciljevi i interesi povezuju nas s drugima. Fokus je sada na uklanjanju štetnih elemenata u našem životu, osobito u potrazi za radnim ili zdravstvenim ciljevima, kako bismo mogli napredovati s više uvjerenja. Ovaj tranzit potiče suradnju, fokus i praktične sposobnosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 7.39 do 17.22 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. I dalje ćete se usredotočiti na ozbiljna pitanja, ali ćete se osjećati mnogo manje zainteresirani za rad u samoći.

Sljedećih nekoliko tjedana imat ćemo najmanje dva dana u tjednu s prazninom hodom Mjeseca koja traje osam sati ili duže. Obratite pozornost na ove duge praznine i provjerite primjećujete li razliku u protoku energije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com