HOROSKOP ZA SRIJEDU, 6. LISTOPADA Mlad Mjesec i novi početak

Danas imamo mlad Mjesec u 13.05 na 13. stupnju Vage. Ovaj mlad Mjesec pruža nam priliku za ponovno uspostavljanje ravnoteže u našim odnosima i prepoznavanje naših partnera kao suigrača, a ne protivnika. S ovom snažnom energijom Vage imamo priliku napraviti vrijedne promjene u svom životu. Možemo naučiti pomiriti se s drugima i uspostaviti osjećaj reda i ravnoteže u svom životu. Mir i harmonija su ciljevi, ali usput je potrebno uključiti delikatno balansiranje koje zahtijeva određenu predanost i trud.

Ovaj mladi Mjesec donosi svježu i kreativnu energiju u naše živote, točnije u naše odnose. To je ciklus u kojem uravnoteženje naših bliskih osobnih odnosa postaje hitna želja.

Čak i u tom slučaju put do mira može biti sukobljen! Novi počeci u odnosima, pregovorima ili ugovorima mogu uključivati ​​neke izazove i osvrnite se prije nego što krenete naprijed. Došlo je vrijeme da neke činjenice izađu na vidjelo i možda će se ovo konačno pokrenuti.

Ovaj mlad Mjesec pojačava prijedlog retrogradnog Merkura za rješavanje nedovršenih poslova u našim osobnim odnosima. Baš dok razmišljate kakav bi sklad željeli manifestirati, snažni Mars koji je u kontaktu s ovim mladim Mjesecom potiče vas na akciju i koji je preblizu ovom mladom Mjesecu i potaknut će vas na  ljutnju i nezadovoljstvo.

Pripremite se u subotu ponovno razmotriti ovu ideju. Budite iskreni u pogledu svojih osjećaja, ali ne dopustite da nezadovoljstvo preuzme vaše dobre namjere.

Ritual mladog Mjeseca u Vagi

Izvršite svoj ritual u roku od 24 sata od mladog Mjeseca. Prvo što trebate učiniti je utvrditi gdje ovaj Mladi Mjesec pada na vašoj osobnoj astrološkoj karti. To određuje vaš Ascendent ili podznak. S tim podacima znate gdje posaditi sjeme za novi rast u svom životu ili gdje u svom životu žudite za promjenom i nečim novim.

Sada zapišite ono što biste htjeli da se poveća ili razvije u sljedeća 2 tjedna. Taj željeni rast možete produžiti na sljedećih 6 mjeseci.

Mlad Mjesec Vaga sugerira da je ovo vrijeme za sadnju sjemena diplomacije, šarma, suradnje i milosti. Kojim vještinama diplomatske suradnje težite? Odmah prenesite kvalitete Vage na svoj individualni put. Posadite ovo metaforično sjeme u područje svog života označeno kućom gdje se nalazi Vaga u vašoj natalnoj karti.

Imajte na raspolaganju dvije svijeće. Prva svijeća koju ćete zapaliti predstavlja trenutnu situaciju. Zapalite drugu svijeću kao inspiraciju za promjenu koju želite stvoriti tijekom ovog ciklusa.

Odvojite trenutak da se usredotočite na svoju namjeru dok palite svaku svijeću. Zamislite da željenu promjenu privučete prema sebi dok fizički približavate dvije svijeće. Kad završite s obredom, ugasite svijeće i vratit ćete se njima kako biste dva tjedna izvodili isti ritual svaki dan.

Na Ovnovu punom Mjesecu 20. listopada spojit ćete svijeće na mjestu gdje će se prvi put dodirnuti. Sada jasno vidite i priznajete ono što ste stvorili.

Energija koju unosite u ovaj ciklus također započinje veći ciklus koji će donijeti osvjetljenje na pun Mjesec u Vagi 16. travnja 2022. godine.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com