Mogu li Ovan i Vaga pronaći zajednički jezik?

U prisnim odnosima pripadnici dvanaest znakova ponašaju se različito i imaju različit jezik i očekivanja. Ako u horoskopu imate naglašen znak Ovna ili Vage ili vam je podznak, Mjesec ili Venera u tim znakovima, valja ih uzeti u obzir pri upoznavanju druge osobe i njenih potreba kroz njene naočale.

Svaki znak ima neke ključne postulate od kojih će teško ili nikako odstupiti, pa ih upoznajte kako biste ih mogli primijeniti, ukratko pojašnjava astrolog Damir Jovetić.

Ovan: Ja želim…

Bez obzira na koji način, Ovan ima potrebu za trenutnim djelovanjem u smjeru cilja. Sve se događa sad i odmah, svi drugi ciljevi i okolnosti gole su smetnje koje odmah treba otkloniti. Tip Ovna ima nezadrživu snagu u hitnom provođenju želje u stvarnost otklanjajući sve prepreke. Konflikte ne doživljava kao osobne konflikte, već kao prepreke do ostvarenja želje. Očekuje od drugih savezništvo. Ne može podnijeti da uopće mora naročito objašnjavati svoju želju onima od kojih očekuje suradnju. Sve se odvija u ozračju gdje drugi elementi samo ometaju ostvarenje.

Vaga: Ako ti želiš, ja ću…

Vaga je ovisna o tuđim željama i potrebama, ima nepodnošljivu potrebu da sve učini bez trenja, konflikta i svađe. Može ovako i onako, ovisno kako ćeš ti biti veseliji, sretniji, zadovoljniji. U svim aktivnostima mora prevladavati sklad, harmonija, idealna ravnoteža i geometrijska pravilnost i čistoća. Svaki disonantni, neskladni potez boli je kao oštećenje u procesu, greška na slici, pištanje u melodiji. Želi vas gledati vesele i sama se napajati na uzajamnom zadovoljstvu. Odudarate li od njene želje postupno vas bez trenja zaobilazi ili vas ne želi vidjeti da joj ne kvarite scenu.