HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 11. LISTOPADA Saturn kreće direktno

Saturn je u ranim jutarnjim satima krenuo direktno. On se 23. svibnja okrenuo retrogradno, na 13. stupnju vodenjaka i danas se okreće direktno na 6. stupnju Vodenjaka. Ova promjena smjera podsjeća nas da vodimo računa o svojim obavezama i ostvarimo svoje ciljeve. S ovom promjenom naša se odgovornost, a možda i naša ograničenja povećavaju. Polako, naši dugoročni ciljevi i planovi postaju sve jasniji. Postajemo svjesni pravila i granica u svojim životima.

Zapamtite da vam Saturn može pomoći s pozitivnom korekcijom kursa i dovesti vas na pravi put. Od danas svi možemo napredovati na poslu.

Ako imate osobne planete ili ascendent od 4. do 8. stupnja Vodenjaka, Saturn želi da obratite pažnju, uozbiljite se i odrastete!

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.30 do 19.14 nakon čega će Mjesec ući u Jarca. Prijelaz iz Strijelca koji voli zabavu u ozbiljnog Jarca nije uvijek lak prijelaz. Međutim, budući da Mjesec ne otežava druge planete, danas bi prijelaz trebao biti gladak i lak.

Danas navečer možete odraditi ogromnu količinu posla. Ne zaboravite se držati projekata i planova koji su u izradi već neko vrijeme. Budući da je Merkur još uvijek retrogradan, još nije vrijeme za početak novih pothvata.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com