HOROSKOP ZA UTORAK, 12. LISTOPADA Prva četvrt Mjeseca

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Jarca cijeli dan. U popodnevnim satima Mjesec će formirati ugodan aspekt prema Uranu. Držite oči otvorene za jedinstvenu i iznenađujuću ideju koja vam može pomoći da postignete svoje ciljeve ili obavite svoj posao. Ovo vam neće vratiti užitak od jučer, ali će vam pomoći da ostanete potpuno angažirani u obavljanju zadataka.

U večernjim satima imamo prvu četvrt Mjeseca kada će Mjesec napraviti aspekt kvadrat prema Suncu u Vagi. Postoji krizna tema koja okružuje bilo koju fazu Mjeseca, jer se osjećamo prisiljeni poduzeti nešto. Ubrzo nakon toga postajemo svjesni kako naši postupci utječu na one koji su nam bliski, možda pokušajem i pogreškom. Vrijeme je stresa, ali napetost nas motivira na promjene. Odnosi i materijalni ciljevi imaju tendenciju sukobljavati se, uzrokujući određeni pritisak ili tjeskobu. Unatoč tome, današnji tranziti pomažu nam pronaći ravnotežu između učenja iz tradicije i progresivnog sagledavanja stvari.

Nešto morate učiniti da biste krenuli u željenom smjeru. Dobro razmislite i imajte na umu željeni ishod.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com