Adele se vratila s novim singlom i spotom “Easy On Me”

Svjetska zvijezda Adele, vratila se s novim singlom i spotom  “Easy On Me” čime najavljuje novi album “30” (Columbia Records), koji će se u prodaji naći 19. studenoga.

Početkom tjedna, Adele je podijelila vijest o izlasku novog albuma i odakle joj inspiracija. Pismom se obratila i svojim obožavateljima u kojem im je poručila da je napokon spremna objaviti album. Spot za pjesmu “Easy On Me” je sniman prošloga mjeseca u Quebecu, ponovno je surađvala s nagrađivanim redateljem (Cannes Grand Prix) Xavierom Dolanom (Mommy, It’s Only The End The World).

“Iskreno sam se nadao da će se ovo dogoditi”, rekao je Dolan.

“Za mene nema jačeg nego kad se umjetnici ponovno povežu nakon što su nekoliko godina odvojeni. Ja sam se promijenio. Adele se promijenila. Ovo je prilika da proslavimo to kako smo se razvili i kako smo oboje ostali vjerni našim najdražim temama. Sve je isto, ali drukčije.”

Spot počinje u istoj kući gdje su snimali video za Adelin hit iz 2015.  “Hello”.

“30” je prva nova glazba Adele od kad je objavila treći studijski album “25” u studenome 2015. Album su producirali ondašnji suradnici Greg Kurstin, Max Martin, Shellback i Tobias Jesso Jr, ali i novi Inflo i Ludwig Göransson.  Album je dostupan za prednarudžbe, a u prodaji je na ploči i CD-u od 19. studenoga.

Foto: Simon Emmett