HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. LISTOPADA Sjajno vrijeme za ljubav

Druga polovica dana izvrsna je za entuzijazam. Prijateljski aspekt između Venere i Jupitera potiče nas da se opustimo i da uživamo. Ovo je blagi aspekt koji potiče na suradnju, prihvaćanje i optimizam, osobito u našim odnosima. Slobodniji smo i velikodušniji s našom ljubavlju, vremenom i novcem. Ovo je jedan od najomiljenijih tranzita za zabavu i druženje. Donosimo optimističnu duhovnu energiju u svoje živote i tražimo višu svrhu ili smisao kroz naše veze i vrijednosti. Mogu se pojaviti romantične prilike ili mogu biti sretni nalazi, ugodne kupnje i financijski izgledi ili izgledi za nadu.

Ovo je sjajno vrijeme da se zaljubite, ponovno zapalite ljubav ili jednostavno osjetite sreću u bilo kojoj situaciji u kojoj se nalazite. Velikodušnost je sjajna praksa za danas. Što možete ponuditi ili dati drugome što će im pomoći i ostaviti da se osjećate divno u pogledu svoje sposobnosti da pomognete drugome? Ovaj lijepi tranzit pomoći će svemu što donese sljedećih nekoliko dana.

Posljednja četvrt Mjeseca događa se navečer s kvadratom Mjeseca u Lavu prema Suncu u Škorpionu, signalizirajući vrijeme za pregled i razvrstavanje, a ne za guranje nečeg novog. Do mladog Mjeseca (4. studenog), bolje je vrijeme za rješavanje starih stvari, napraviti inventar i pustiti ako je potrebno sve što nas koči u životu. Mogli bismo razmotriti naša nedavna otkrića, što nam ona znače i što bismo sljedeće mogli učiniti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.01 do 11.07 nakon čega će Mjesec ući u Lava. Dok je Mjesec u Lavu poželjet ćete više uživati i biti aktivni, te će želja za zabavom bit pojačana naredna dva dana.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com