HOROSKOP ZA UTORAK, 9. STUDENOGA Korak po korak

Ključni tranzit studenoga je konfiguracija T- kvadrat između Marsa i kvadrata Saturna i Urana koji je još uvijek aktualan. Zbog ove konfiguracije vjerojatno ćemo se osjećati zaglavljeno i frustrirano, pogotovo ako imate planete ili kutove između 4. i 15. stupnjeva fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak). T-kvadrat je aktivan dva tjedna od 7. do 21. studenoga.

Ova napeta energija dodatno će se aktivirati sredinom studenog djelomičnom pomrčinom Mjeseca u Biku, koja će se spojiti s Uranom, u kvadratu sa Saturnom i suprotstavljenom Marsu. Emocionalno vođeno donošenje odluka motivirano nesigurnošću, pobunom i impulsima vjerojatno je za one čije se karte aktiviraju. Izljevi, nesreće i drama još su vjerojatniji za one čiji su osobni natalni planeti uključeni (mislimo na Sunce, Mjesec, Merkur, Veneru i Mars). Ako ste to vi, pojačajte svoju brigu o sebi i budite sigurni da imate dovoljno redovite tjelovježbe. Energija Marsa je vrlo fizička i potrebna joj je zdrava odvodnica ako se ne želi manifestirati kao agresija i tjelesna napetost.

Mjesec veći dio dana provodi u Jarcu i popodne se spaja s Plutonom. Mjesec u Jarcu je snalažljiv, razuman, ambiciozan i zemljan. Žudimo za rezultatima i radije vidimo stvarnost situacije. Obzirom da Mjesec ide u Vodenjaka u toku noći,  sutra se povećava se naš interes za naš društveni život, nove ideje i napredak.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 9. studenog od 18.51 do srijede, 10. studenoga u 4.02.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com