HOROSKOP ZA SUBOTU, 13. STUDENOGA Držite svoj um otvorenim

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Ribe, dopuštajući nam još jedan dan s dubokim emocijama, suosjećanjem i osjetljivošću. Ribe su promjenjivi vodeni znak koji sugerira nježne, ali prilagodljive emocije. Međutim, druge stvari će dodati puno više uzbuđenja danas nego što možete očekivati.

Merkur će se popodne suprotstaviti Uranu, stvarajući mentalnu napetost, pogrešnu komunikaciju, promjenu mišljenja ili planova i otpor idejama. To, međutim, može dovesti do novih uvida ako smo im otvoreni. Možemo biti konfrontirani ili kontroverzni. Kao takvo, možda nije najbolje vrijeme za iznošenje argumenta ili važne ideje, ali potaknuta trenja može nas izazvati da naučimo više o vlastitim umovima i mišljenjima.

Mogli biste primiti ili priopćiti nešto neočekivano, vijest koja bi mogla iznenaditi ili čak šokantnu vijest. Malo je vjerojatno da ćete danas imati mnogo strpljenja ili samodiscipline. Stoga pazite na svoje riječi i komunikaciju. Držite svoj um otvorenim i dopustite da se planovi i očekivanja mijenjaju.

Merkur je mali varalica, a Uran je veliki tata varalica. Ne vjerujte ničemu što čujete danas. Pogotovo ne vjerujte u ono što mislite. Ako imate osobne planete ili ascendent od 10. do 14. stupnjeva Škorpiona ili Bika, netko vas danas stvarno može iritirati.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com