HOROSKOP ZA PETAK, 19. STUDENOGA Pun Mjesec u Biku i djelomična pomrčina Mjeseca

Pomrčinu Mjeseca i pun Mjesec u Biku imamo u 9.57, na 27. stupnju Bika. U ovom trenutno naglasak je na interesu za fizički svijet i vlastite senzualne potrebe i želje.  Iako bismo trebali pripaziti na tvrdoglavost, moramo prihvatiti da je vlastiti interes zdrav i nužan. Ova pomrčina je prva u nizu osi Bik – Škorpion koja će se nastaviti sve do listopada 2023.

Ovaj pomak energije može nam poslužiti kao početni poticaj, potaknuti da poboljšamo životna područja kojima vladaju Bik i Škorpion u našim natalnim kartama, a osjećaj nezadovoljstva sada se može povećati. Kontakt  s Jupiterom govori o ekstravagantnoj prirodi ovog vremena, a skladni kontakt s Plutonom sugerira da smo odlučni, ambiciozni i spremni vidjeti što možemo poboljšati u svom životu. Osjećaji mogu biti napuhani, pa je pametno zastati prije nego što krenemo u akciju.

Puni Mjeseci uvijek suprotstavljaju suprotne znakove zodijaka jednog protiv drugog i pozivaju nas da uravnotežimo suprotstavljene energije. Kontrast između zemaljskog, praktičnog, miroljubivog Bika i emocionalnog, transformativnog, krizno orijentiranog Škorpiona sada dolazi u punom cvatu. To je strastven i kreativan pun Mjesec, zreo s mogućnostima i iskustvima učenja. Pitanja intimnog odnosa, kao što su razina osobne udobnosti, seksualnost i vrijednosti, sada su na prvom mjestu. Naši osjećaji o dugotrajnom problemu sada mogu postati vrlo jasni.

Ovaj pun Mjesec dovodi nas do kulminacije mjesečnog ciklusa koji je započeo u Škorpionskom mladom Mjesecu 4. studenog. Također nas dovodi do potpunog osvjetljavanja većeg ciklusa koji je započeo u mladom Mjesecu Bika 11. svibnja. Razmislite o tome što je počelo i o rezultatima koje sada vidite od akcija koje su započele u to vrijeme. Pun Mjesec u znaku Bika u fokus stavlja ljubav, vezu, ljepotu i osobne resurse. Morat ćete upotrijebiti duboki intenzitet kako biste ljepotu doveli u fokus.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.57 do 15.32 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca. Mjesec u Blizancima je znatiželjan, zainteresiran i prilagodljiv.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com