HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. STUDENOGA Faza posljednje četvrti Mjeseca

Današnji Mjesec u Djevici dostiže fazu posljednje četvrti oko podneva. U fazi posljednje četvrti, Sunce i Mjesec su u napetom aspektu (kvadrat) jedan prema drugome. Sljedeći tjedan u subotu, 4. prosinca dolazimo do moćne pomrčine Sunca i mladog Mjeseca na 12, stupnju Strijelca.

U ovom trenutku, iz naše perspektive na Zemlji, vidimo polovicu Mjesečevog diska. Polovicu Mjeseca obasjava Sunce, a pola je uronjeno u sjenu. Ako ste budni usred noći, vidjet ćete kako se diže. Gledajući visoko iznad pred zoru, naći ćete ga na najvišoj točki, a zatim će zaći blizu podneva.

Razmotrite što se stvaralo u posljednja 3 tjedna. Što je naraslo i dostiglo vrhunac i sada počinje blijedjeti? Ova faza vas potiče da ugasite vatru, znajući da su sve potrebne radnje unaprijed učinjene. Sve što je ostalo je proces oslobađanja. Reorganizirajte svoje prioritete i pripremite se za otpuštanje nekih emocionalnih stavova koji više ne funkcioniraju ili vam nisu potrebni.

Ovo bi mogao biti naporan dan, pospremite kuću. Očistite neke ormare ili organizirajte ono što će vam trebati za pripremu za predstojeće praznike. Izvucite svoje blagdanske ukrase i riješite se onoga što vam više nije potrebno. Ne dopustite da emocionalna vezanost stane na put urednom životu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com