HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. STUDENOGA Dan pun mogućnosti

Tjedan završava nepokolebljivim Mjesecom u Djevici koji oblikuje lijepe aspekte prema Veneri, Marsu i Plutonu. To podržava dobar dan za zasukanje rukava i pripreme za tjedan koji je pred nama. Kućni zadaci kao što su čišćenje, pospremanje ili organizacija će se osjećati dobro i bit ćete sretni što ste se potrudili. Jedini izazov koji ima Mjesec u Djevici je opozicija Neptunu u popodnevnim satima. Odmorite se od napora i uživajte u drijemanju ili šetnji prirodom.

Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak Sunce i Merkur se spajaju na 7. stupnju Strijelca. Pogledajte u svojoj natalnoj karti u kojoj kući (području) vam se nalazi Strijelac jer ćete imati prilično dobru ideju o tome što će vam zaokupiti pozornost sljedeća dva dana. Možete imati puno mentalne energije i dubokih razmišljanja. Pazite da druge ne preplavite svojim nestrpljenjem i ne zahtijevajte da se drugi slažu s vašim idejama. Ponekad niste u pravu!

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com