HOROSKOP ZA PETAK, 3. PROSINCA U susret pomrčini Sunca

Mjesec u podnevnim satima ulazi u Strijelca gdje će se sutra ujutro spojiti sa Suncem i imat ćemo pomrčinu Sunca i mlad Mjesec.

Pomrčine se događaju kada su Sunce, Mjesec i Zemlja u savršenom skladu. Sutrašnja je pomrčina Sunca je na 12° Strijelca, događa se u 8:42 ujutro, a mlad Mjesec točno 10 minuta kasnije.

Kako se približavamo pomrčini Sunca, istraživanje koje nas zove vrlo je drugačije nego inače. Strijelac je vrlo ekstrovertiran znak koji traži razumijevanje i perspektive od drugih. Međutim, današnja želja za razumijevanjem okreće se prema unutra, zahtijevajući da istražimo svoj unutarnji život.

Obratite pažnju na ono što vas privlači sljedećih dan ili dva. Općenito mislimo na mlad Mjesec kao na vrijeme za sadnju sjemena za ono što želimo. Međutim, pomrčina Sunca  sugerira da je sjeme već zasađeno, možda u dalekoj prošlosti. Vaš je posao promatrati, prihvaćati i oploditi sjeme koje se otkriva.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.22 do 13.12 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com