HOROSKOP ZA UTORAK, 7. PROSINCA Idealizam i optimizam

Današnji napeti aspekt između Merkura i Neptuna sugerira da će nam teško biti slijediti ili jasno prenositi činjenice i upute. Percepcije mogu biti zbunjujuće ili pretjerano idealističke, pod jakim utjecajem želja i mašte. Možda imamo posla s prijevarom ili samozavaravanjem, a može biti i diskriminirajuće. Međutim, naši su umovi otvoreni za mnoge različite mogućnosti i prilike.

Komunikacija može donijeti više zbrke nego jasnoće. Međutim, ako se poslužimo zdravim razumom, ovo je dobro vrijeme da razvijemo maštu i zabavimo se novim mogućnostima. Možda bismo trebali razmotrili nove ideje, ali za novi početak ili nove obveze vjerojatno bi trebali pričekati.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.1 do 12.48 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka. Kada je Mjesec u Vodenjaku, ne možemo očekivati ​​da će na dnevnom redu biti romansa ili nježnost. Ovo je dan hladnih emocija.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com