HOROSKOP ZA SRIJEDU, 8. PROSINAC Ne zanosite se previše

Jutarnji aspekt između Marsa i Jupitera utjecat će na nas nekoliko dana. Možda ćete osjetiti silnu želju da poduzmete akciju iako znate da biste trebali usporiti ili čak odustati. Nemirni ste i osjećate da nemate vremena poštivati ​​granice koje ste sami sebi postavili.

Možda ste pretjerano optimistični, precjenjujete svoje sposobnosti ili mislite da se možete izvući s više nego što možete. Budite sigurni da možete ispuniti sve što obećate danas. Impulzivnost vas može dovesti u nevolje u mnogim područjima života. Tijekom ovog tranzita, iz iskustva možete mnogo naučiti. Međutim, morate usporiti i odoljeti iskušenju da se hvalite, previše obećavate ili pretjerate.

Mjesec provodi dan u Vodenjaku, usklađujući se sa Suncem i Merkurom u Strijelcu. U mogućnosti smo izraziti i prihvatiti svoju neovisnost, a istovremeno uključujemo druge. Danas smo intelektualniji i težimo većoj iskrenosti i širem gledištu. Naš idealizam danas je na visini, a mi unosimo više mašte u naše mentalne aktivnosti. Uz suradnju naših srca i glava, možemo uspostaviti divne veze.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com