HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. PROSINCA Igra Venere i Plutona

Bez obzira koliko nježan i miran Mjesec u Ribama pokušava biti, danas su na djelu neke veće sile.

Veneru u konjunkciji s Plutonom na 25 stupnjeva Jarca imamo u popodnevnim satima. Iako ćete utjecaj ovog tranzita osjetiti tek dan ili dva, on pokreće cjelogodišnji ciklus. Venera je planet naših vrijednosti, ljubavi, novca i ljepote. Pluton, bog uništenja, transformacije i osnaživanja, nudi Veneri dubok intenzitet da ga ponese sa sobom na svoj put.

Zbog nadolazeće Venerine retrogradnosti, ovo dvoje će se spojiti ukupno tri puta prije nego što ciklus uistinu počne. Venera kreće retrogradno 19. prosinca. Ona će se ponovno spojiti s Plutonom 25. prosinca i konačno 3. ožujka 2022. Što ovo dvoje mogu stvoriti u plesu u koji se sada upuštaju?

Dok je Venera retrogradna, svi se moramo smiriti i ponovno procijeniti svoje osobne vrijednosti. Važno je da razumijemo ulogu koju ovdje igra integritet. Svi mi trebamo pogledati unutra, razumjeti svoje najistinsijke vrijednosti i angažirati se.

Pronađite područje (kuću) u kojoj se nalazi Jarac u vašim natalnim kartama. Ovo je područje u kojem se vaše vrijednosti reorganiziraju, procjenjuju i transformiraju tijekom sljedećih 6 tjedana.

Pluton će tijekom prosinca biti na 25. stupnju Jarca, a Venera između 23. i 26. stupnja Jarca. Ako imate planete ili kutove blizu ovih stupnjeva u kardinalnim znakovima (Ovan, Jarac, Rak i Vaga) posebno ćete osjetiti ovaj spoj. Ovo je vrijeme kada možemo biti nevjerojatno usredotočeni i možda opsjednuti, posebno kada se bavimo poslovima i financijama ili u ljubavi i partnerstvu.

Ako vam je rođendan danas, to će za vas biti velika godina u ljubavi i novcu, ali može značiti i veliku transformaciju u vašem životu.

U večernjim satima Merkur čini prekrasan aspekt prema Jupiteru. Potražite ponuđenu priliku da proširite svoj glas, razgovarajte o onome što vam je važno. Molimo vas da i ovu energiju usmjerite na slušanje. Čini mi se da svi imamo više mišljenja nego što imamo kapacitet slušati. U svakom slučaju ovo je lijepa, optimistična i poletna energija.

Prazan hod Mjeseca imamo od 20.39 do 22.45 nakon čega će Mjesec ući u Ovna. Sljedećih nekoliko dana Mjesec će zahtijevati izravan angažman i samostalnu akciju.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com