HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 13. PROSINCA Nove motivacije, nove misli

Ovaj tjedan osjetit ćemo promjenu energije. Danas dva planeta mijenjaju znakove: Mars ulazi u energičnog Strijelca (na šest tjedana), dok Merkur prelazi u poslovno orijentiranog Jarca. Vjerojatno dobra stvar jer će Merkur u Jarcu pomoći prazničnim kupcima da budu praktični i izbjegnu pretjerivanje. (Jarac mrzi rasipanje.)

Mars je planet ratnika, vođe i pionira. Mars nam daje energiju da poduzmemo akciju i obavimo stvari. U Strijelcu si morate dopustiti slobodu, neće dobro funkcionirati ako se pokušate vezati za rutinu. Tijekom tog vremena vaše akcije će biti motivirane vašim principima i višim idealima. Postavite svoje ciljeve visoko, krenite prema istraživanju i avanturi. Sloboda i osobni ideali su poticaj za djelovanje tijekom ovog vremena. Mars ostaje u Strijelcu do 24. siječnja.

S druge strane, Merkur danas napušta Strijelca i ulazi u Jarca gdje će tranzitirati do 2. siječnja. Naše razmišljanje je sustavno, a naš fokus je trezven i praktičan dok Merkur prolazi kroz Jarca. Pod ovim utjecajem lakše se koncentrirati na zadatak. Naši razgovori mogu biti prilično realistični ili usredotočeni na poslovna/praktična pitanja. Naši obrasci razmišljanja i stilovi komunikacije su logičniji, uredniji i organiziraniji.

Ovo je dobra priprema za retrogradno Venerino vrijeme na ovom području u nadolazećim tjednima.

Tjedan počinje s Mjesecom u izravnom, dinamičnom Ovnu. To će vam dati dovoljno energije za brzo djelovanje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com