HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. PROSINCA Priprema za nadolazeći pun Mjesec u Blizancima

Mjesec dan provodi u Blizancima a mi se približavamo punom Mjesecu sutra ujutro u 5.35 što će nam donijeti informacije na vidjelo. Vrijeme je da objavite, otkrijete ili najavite nešto, posebno komunikaciju ili učenje, a što želite da drugi primijete ili se zainteresiraju.

Međutim, nije idealno za otkrivanje stvari koje želite da ostanu intimne jer će sve što sada izađe na vidjelo vjerojatno dizati prašinu. Danas može doći mnogo informacija. Trebali bismo nastojati sve to uzeti u obzir i obraditi prije donošenja važnih odluka. Nadolazeći dani moćni su za nove ideje, ali su istinski nove i zahtijevaju više vremena za razvoj i sazrijevanje.

Pun Mjesec u Blizancima je znatiželjan i gladan ideja i informacija. To može donijeti iznenadnu svijest u naše živote i prilično hitnu “potrebu znati”, prenijeti važnu poruku, završiti komunikacijski projekt ili dati najavu. Putovanja i komunikacije su u fokusu.

Svaki puni Mjesec dovodi nas do trenutka osvjetljenja, vremena slavlja dok dolazimo do vrhunca ciklusa koji je započeo prije šest mjeseci i kraćeg ciklusa koji je započeo prije dva tjedna. Razmislite o punom Mjesecu kao vrhuncu dva ciklusa, potražite što povezuje to dvoje.

U Mjesečevom ciklusu, ovo je osvjetljenje onoga što je počelo prije dva tjedna na Mlad Mjesec u Strijelcu 4. prosinca. Ovaj Pun Mjesec također nas vraća na početak većeg ciklusa koji je započeo u mladom Mjesecu koji je bio u Blizancima 10. lipnja 2021.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com