HOROSKOP ZA SRIJEDU, 22. PROSINCA Mjesec u Lavu

Mjesec će danas i sutra boraviti u Lavu, s tim da će sutra biti razigraniji i angažiraniji. Kada je Mjesec u Lavu, želimo se u potpunosti izraziti velikom toplinom i velikodušnošću. Danas, međutim, Mjesec nas dovodi u nekoliko izazovnih i pretjerano ozbiljnih razgovora.

U popodnevnim satima Mjesec čini opoziciju Saturnu što sugerira blokadu topline koju želimo izraziti. Netko ili nešto stoji nam na putu ili dovodi u pitanje naše razumijevanje i autoritet. Možemo osjetiti teško ograničenje koje nas ostavlja umornima i tjeskobnima. Čak i dok smo usred ovog teškog razgovora sa Saturnom, Uran je u kvadratu s Mjesecom. Uran istupa naprijed kako bi sugerirao da bismo mogli proći kroz sva ograničenja koja nam Saturn postavlja na put. Možda se osjećamo rastrganima između stabilnosti i buđenja. Možda su to društveni problemi zbog kojih smo zbunjeni što da mislimo i na koji način da se okrenemo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com