HOROSKOP ZA NEDJELJU, 26. PROSINCA Mašta, kreativnost i intuicija

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.39 do 17.23 nakon čega će Mjesec ući u Vagu. S Mjesecom u Vagi još uvijek tražite red, ali ne i onu vrstu urednosti koju ste tražili dok je Mjesec bio u Djevici. S Mjesecom u Vagi nastojite stvoriti red kroz svoje odnose.

Ostavite po strani jučerašnji emocionalni stres kako biste pronašli mir koji se sada čini presudno važnim. Odluke se ne moraju donositi danas. Dajte sve od sebe da razumijete obje strane svake jednadžbe. Pronađite načine za zajednički rad uz suradnju. Stvorite ljepotu u svom okruženju. Dovođenjem svega u red uspostavit će se vaša ravnoteža.

U večernjim satima  Merkur će napraviti prijateljski aspekt s Neptunom što će probuditi našu maštu. Možemo doživjeti osjećaj znanja i razumijevanja uz minimalno objašnjenje ili upute. Intuicija se ističe ili budi, a mi je kreativno primjenjujemo na praktična pitanja. Cijenimo suptilnosti, što nam pomaže u razumijevanju drugih kao i u razumijevanju situacija. Nadahnutiji smo i mogli bismo nadahnuti druge svojim riječima. U našim interakcijama postoji psihička otvorenost, a naša komunikacija je znatno nježnija ili suosjećajnija.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com