HOROSKOP ZA UTORAK. 28. PROSINCA Jupiter u Ribama

Od 2019. Jupiter je u znakovima kojima vlada Saturn, što je donijelo ograničenja u putovanju, teškoće i restrukturiranje uvjerenja. Sutra u 5.09 Jupiter ulazi u Ribe po prvi put od 2010. godine, što će izazvati veći interes za rad iz snova, duhovna povlačenja, umjetnost, ples, glazbu i kazalište. Jupiter u Ribama potaknut će suosjećanje i duhovnost. Ovo je utješno. Do Nove godine ljudi će se početi osjećati osnaženo ljubavlju i razumijevanjem, kao i snažnijim osjećajem stvarnosti.

Ovaj nas tranzit potiče da damo sebe i prihvatimo suosjećanje i maštu. S Jupiterom u Ribama, svojom intuicijom, vizijom i razumijevanjem privlačimo sreću i bogata životna iskustva. Mi smo dobrotvorni i pazimo na autsajdere. Više smo idealisti i možda manje ambiciozni u svjetovnom smislu, više smo motivirani davati nego primati.

Jupiter u Ribama potiče nas da se posvetimo svojim potrebama za nježnošću, razumijevanjem i suosjećanjem. Ipak, trebali bismo paziti na bijeg, prijevaru i samozavaravanje, nemir i nejasno nezadovoljstvo te nespremnost da se izravno suočimo s problemima ili negativnim zabrinutostima.

Razmislite što se proširilo u vašem životu između sredine svibnja i kraja srpnja 2021. dok je Jupiter bio u Ribama. Pogledajte kako će se to proširenje ponovno pojaviti u nadolazećim tjednima. Gdje se u vašoj natalnoj karti nalaze Ribe? Ovo je područje života u kojem možete očekivati proširenje.

Danas Mjesec u Vagi ostaje veći dio dana. Međutim, jutros je u sukobu s Venerom i Plutonom. Vaši napori da ugodite drugima mogli bi se izjaloviti i dovesti vas u dinamiku igre moći ili sukob s drugima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 22.10 do 22.16 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com