HOROSKOP ZA SUBOTU, 8. SIJEČNJA Početak novog ciklusa Venere i Sunca

U kasnim večernjim satima Venera će biti točno između Zemlje i Sunca na 18. stupnju Jarca. Sad se preporuča da budete dvostruko oprezni, jer je Venera previše u neravnoteži, nezadovoljstvu, kritikama i gotovo je usredotočena na ono što nije u redu, što bi moglo poći po zlu i treba popraviti ili usavršiti. Ovo baš nije dobro za ljubavnu perspektivu.

Venera koja je trenutno retrogradna spojit će se večeras sa Suncem dovodeći nas do polovice Venerinog retrogradnog ciklusa. Ciklus koji je započeo 19. prosinca završit će 29. siječnja. Današnja polovica ciklusa važna je simbolička prekretnica. U ovom trenutku Venera prelazi iz večernje zvijezde u jutarnju zvijezdu.

U svim slučajevima, dobro je zapamtiti sve preporuke za retrogradno razdoblje Venere; drugim riječima, izbjegavajte donošenje konačnih odluka o važnim životnim stvarima, kao što su veliki troškovi, dugoročni odnosi i ugovori. Za sada, do 29. siječnja, uzmite si vremena, proučite svoje brojke, pročitajte dokumente, saznajte više o drugoj osobi koja usput pazi na svaku riječ.

U Jarcu želite trajnu ljubav, trajna ulaganja i dobre dogovore, bez gluposti. Vi cijenite čvrste strukture. Pa ipak, tijekom retrogradnog razdoblja Venere možete pogrešno izračunati vrijednosti. Dakle, uzmite si vremena. Uostalom, Saturn vlada Jarcem, zar ne?

Želimo impresionirati, šarmirati, izgladiti razlike i zadovoljiti druge spajanjem Sunca i Venere. Ipak, možemo simbolički biti u mraku u vezi s našim osjećajima ili odnosima dok počinje novi ciklus. Vrijeme je za redefiniranje onoga što želimo i trebamo od naših veza, odnosa, komunikacija i materijalnih poslova ili ciljeva.

Ovaj vikend je izvrstan za prepričavanje starih priča.

U jutarnjim satima Mjesec je ušao u Ovna čime je posljednjih nekoliko sanjivih dana došao kraj. Sada kada je Mjesec u Ovnu, tendencija je kretati se i djelovati brzo bez puno promišljanja ili razmatranja ishoda. Kada je Mjesec u Ovnu lako možete poduzeti asertivnu ili izravnu akciju. Međutim, budite oprezni s bilo kakvim impulsima prema nestrpljenju ili ljutnji.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com