HOROSKOP ZA NEDJELJU, 9. SIJEČNJA Akcija, motivacija i odlučnost

Tjedan završava s Mjesecom koji je još uvijek u hrabrom i aktivnom Ovnu. Kako Mjesec putuje kroz ovaj dinamični znak, vrijeme je za  pokretanje odlučne, neovisne akcije. Ovan je kardinalni vatreni znak, kojim vlada Mars koji vas brzo gura naprijed čak i kada je možda bolje usporiti i pogledati kamo idete.

Pozitivan način angažiranja Mjeseca u Ovnu je aktiviranje snage i odlučnosti na fizički način. Ovo je izvrsno vrijeme za osamljene sportove ili aktivnosti, gdje se natječete sami sa sobom. Natjecanje s drugima vjerojatno će se pregrijati  s Mjesecom je u ovom usijanom, snažnom znaku.

Mjesec Ovan može biti nestrpljiv, ali poduzetan i otvoren.

U večernjim satima dolazimo do prve četvrti Mjesečevog ciklusa koji je započeo na mlad Mjesec prošle nedjelje. Ovo može biti vrijeme stresa, sukoba i razdora, ali i velike energije, motivacije i rasta. Možemo se osjećati ambicioznije i konkurentnije. Želimo nešto pokrenuti, ali možda ne znamo sljedeći korak ili točan smjer u kojem želimo krenuti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com