HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 10. SIJEČNJA Zbunjujući tjedan

Ovaj će se tjedan nejasni razlozi navodno za opće dobro koristiti za opravdanje pobuna; dok su pravi motivi moć i pohlepa. Neptun i Mars će biti u sukobi  što ukazuje na manipulaciju od strane drugih. Kad su problemi nejasni ili sumnjate da vas se izigrava, zapamtite:  sami ste odgovorni za svoje odluke. Sami ste odgovorni za svoje postupke. Vi ste svoja osoba.

Možete se probuditi s tjeskobom zbog Mjeseca, dok je još u Ovnu i biti će u napetom aspektu s Plutonom u jutarnjim satima. Anksioznost će brzo proći kada Mjesec uđe u Bika u popodnevnim satima. Kad Mjesec uđe u Bika možete predvidjeti stabilizaciju raspoloženja i povećanu pozornost na svoja osjetila. Ako je moguće, natjerajte se da izađete na otvorenom. Upijajte senzualnu svijest o prirodnom svijetu.

Ako ne možete izaći vani, zalijte svoje biljke, stavite cvijeće na noćni ormarić ili stol za večeru i razmislite što ćete skuhati za večeru. Uključite što više svojih osjetila tijekom dana.

Kako dan bude odmicao osjetit ćete izgradnju sekstilnog aspekta između Sunca u u Jarcu i Neptuna. To se događa u kasnu noć. Sekstilni aspekti pružaju prilike, oni se mogu otkriti u vašim snovima večeras.

Ovo je sjajna večer za uključivanje vaše mašte i kreativnosti. Povećavaju se osjećaji suosjećanja, ljubaznosti i povezanosti. Dopustite sebi da se izgubite u snovima, mašti i ljubavi prema drugima. Jednostavno sanjarenje može otvoriti neočekivane mogućnosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.22 do 15.46 nakon čega će Mjesec ući u Bika.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com