HOROSKOP ZA UTORAK, 11. SIJEČNJA Izbjegavajte biti nerealni i nepouzdani

U večernjim satima Mars i Neptun biti će u napetom aspektu i vjerojatno ćemo se teško usredotočiti na svoje prioritete. Energija može biti oscilirajuća, osobito ako nemate inspiraciju u onome što radite. Motivacija ili razina energije mogu biti niske jer ćemo se osjećati preplavljeni mogućnostima i biti nesigurni oko našeg sljedećeg koraka. S druge strane, inspiracija može doći iz neobičnih izvora. Može doći do promjene smjera ili prekida akcije.

Trebamo paziti na poteškoće s granicama. Pokušaji da se izađe na lakši način vjerojatno će imati suprotne rezultate pod tim utjecajem. Međutim, iz razočaranja možemo pronaći motivaciju za poboljšanje.

Merkur se za nekoliko dana sprema krenuti retrogradno, pa imajte to na umu što se tiče planova da li da započnete novi projekt (nemojte) ili kupite nešto elektroničko ili mehaničko (nemojte). Umjesto toga, to je vrijeme za ponovno promišljanje, preispitivanje, reviziju.

Mjesec u Biku također traži od nas da usporimo i preorijentiramo se.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com