HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. SIJEČNJA Mjesec u Djevici

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.15 do 15.01 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu. Mjesec u Djevici se više bavi preciznošću i detaljima, a s tim utjecajem gravitiramo praktičnim aktivnostima i pomaganju drugima. Mogli bismo biti malo suzdržaniji ili samozatajniji nego inače s Mjesecom u Djevici, a možemo biti posebno osjetljivi na kritike.

Popodne i sutra cijeli dan najbolje je provesti  s jednostavnom ljubaznošću. Ljubaznost prema drugima je važna, ali i usmjerite dobru dozu toga na sebe. Kada Mjesec prolazi kroz Djevicu, možda se previše usredotočimo na savršenstvo i samokritičnost. Ljubaznost, perspektiva i realna očekivanja pomoći će.

Uz retrogradni Merkur, dajte sve od sebe da oslobodite perfekcionizam i budite jasni da su vaši prioriteti realni. Kada Mjesec prolazi kroz znakove Djevice i Blizanaca kojima vlada Merkur, jače osjećamo retrogradnost.

Usmjerite svoju pozornost na praktične zadatke orijentirane na detalje. Ovo je sjajno vrijeme da očistite svoj prenatrpani sandučić e-pošte ili očistite i organizirate svoj stol, ormare i koš za smeće.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com