HOROSKOP ZA UTORAK, 25. SIJEČNJA Razmislimo još jednom

Mjesec, koji je sada u Škorpionu, čini svoju posljednju fazu u odnosu na Sunce. Ovo je vrijeme za otpuštanja i opraštanja. Prije nego što to učinite morate razmotriti smjer u kojem ćete se usmjeriti slijedeći ovo izdanje. Slušajte svoj unutarnji glas koji će vam dati do znanja u kojem smjeru da idete. Dvije sile jedna drugoj blokiraju put i traže promjenu kako bi se oslobodile napetosti. Obratiti pažnju na svoju intuiciju je ključno.

Kad je Mjesec u Škorpionu naglasak je na emocionalnom intenzitetu. Mjesec ostaje u ovom strastvenom znaku nekoliko dana. Možda će vam trebati vrijeme nasamo da istražite svoju duboku unutarnju prirodu. Pojašnjavanje i predanost osobnim granicama danas će biti od velike pomoći.

Retrogradni Merkur vraća se u Jarca što sugerira da pregledamo i revidiramo strukture i ciljeve karijere koje imamo u životu. Iako je Merkur retrogradan do 4. veljače on će u Jarcu ostati do 14. veljače. Cijelo to vrijeme imat ćemo malo tolerancije za razgovore i skloni smo se izraziti nakon dugog razmišljanja. Planovi se mogu ponovno razmotriti.

Inače retrogradna Venera donosi nam pad burze, dok retrogradni Merkur donosi bavljenje birokracijom, posebno poreznom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com