HOROSKOP ZA PETAK, 28. SIJEČNJA Zabune, zablude i uvjeravanja

Retrogradni Merkur večeras se poravnava s Plutonom, izazivajući intenzivnu mentalnu aktivnost. Merkur se prvi put poravnao s Plutonom 30. prosinca 2021., a opet će 11. veljače 2022. Možemo otkriti vrijedne informacije ili steći novo razumijevanje. Misli, ideje i komunikacije su intenzivniji i fokusiraniji. Sposobniji smo i motiviraniji pronaći skrivena značenja i krenuti u potjeru. Mogli bismo biti skloni otkrivanju istine. Povećavaju se naše sposobnosti uvjeravanja, strateško razmišljanje i vještine promatranja.

Ipak, također možemo biti sumnjičavi, manipulativni, opsjednuti ili imati frustrirajuće mentalne bitke ako pogrešno postupamo s ovim tranzitom. Uzmite u obzir da nam možda nedostaju važne pojedinosti i da bismo mogli biti prenagli da donosimo prebrzo zaključke. Također bismo trebali paziti na skrivene ogorčenosti i ljutnje koje pokreću naše misli ili razgovore te na sklonost ignoriranju razuma. Međutim, dobro kanalizirana, ova energija može donijeti povećani fokus i motivaciju. Imajte na umu da će Venera stati i skrenuti izravno (u subotu), a s ovim pomakom može doći do neke zabune.

Koje su bile snažne teme i intenzivni razgovori u vašem životu u to vrijeme? Očekujte da ćete na neki način ponovno razmotriti probleme, teme i razgovore.

Mjesec je živahan i optimističan dok danas prolazi kroz Strijelca. Potaknuti smo željom za istinom i iščekivanjem nove vizije. Strijelac je znak koji predstavlja istraživanje, širenje, rast i razumijevanje.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 28. siječnja od 19.59 do subote, 29. siječnja do 10.08.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com