HOROSKOP ZA SRIJEDU, 9. VELJAČE Bezbrižna i lagana komunikacija

U naredna dva dana imamo Mjesec u Blizancima. S Mjesecom u ovom promjenjivom zračnom znaku očekujte znatiželju i brze razgovore koji će obilježiti dan. Prikupljanje i dijeljenje informacija, perspektiva i ideja podržat će zadovoljstvo i osobne veze. Ako se osjećate nemirno, uključivanje drugih riješit će vašu tjeskobu.

Ovo je sjajan dan za druženje s prijateljima, razgovor o raznim laganim temama i jednostavno uživanje u zabavnim interakcijama. Kada je Mjesec u Blizancima, susreti obično budu laki, prijateljski raspoloženi i bezbrižni. Raznolikost je važna i zanimaju nas raznolike teme na prilično površnoj razini. Ovo je sjajno vrijeme za upoznavanje novih ljudi, prenošenje brze komunikacije i dovršavanje nasumičnih zadataka.

Ako danas morate raditi, usredotočite se na jednostavne komunikacijske zadatke. Nadoknadite sve svoje e-poruke, obavite sve potrebne telefonske pozive i kontaktirajte ljude s kojima trebate komunicirati. U petak kada se Merkur spoji s Plutonom, moćne teme će doći u fokus, za sada neka bude lagano, prozračno i jednostavno.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.47 do 11.26 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com