HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 21. VELJAČE Kreativnost, mašta i snažne emocije

Sa Merkurom u manjem izazovnom aspektu sa Neptunom danas, možemo se boriti s našim percepcijama, koje mogu biti pomućene željama. Skloni smo više favorizirati sanjarenje ili kreativno razmišljanje nego bavljenje činjenicama i brojkama. Nije idealno vrijeme za formalizaciju sporazuma jer možda ne obraćamo veliku pažnju na detalje. Možda se ne izražavamo jasno i/ili drugi ne čitaju dobro naše poruke.

Prošli tjedan pokrenule su se akcije. Ovaj tjedan Neptun će promovirati kreativnost, maštu, bijeg, mirna rješenja i snažne emocije. To je savršeno vrijeme za umjetničke projekte i korištenje naše mašte. Ali Neptun je lukav. Briše granice između stvarnosti i iluzije. Mogli bismo misliti da smo u plemenitoj potrazi, ali to je zapravo samo izgovor za avanturu. Bijeg kroz opijate će porasti. Najbolji pristup? Zadržite opušten stav. Nastavite s poslom kao i obično, dok kreativne ideje prolaze u pozadini, pogotovo ako ste umjetnik.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Vagu do 10.18, kada ulazi u Škorpiona. Mjesec u Škorpionu je pronicljiv, intenzivan i inteligentan. Vidimo više slojeva situacije i tražimo više smisla i izazova u našim životima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.01 do 10.18 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com