HOROSKOP ZA UTORAK, 22. VELJAČE Mjesec u Škorpionu

Današnji Mjesec u Škorpionu vrlo je aktivan jer nas sutra vodi u fazu treće četvrtine Mjeseca.

Znamo da kada je Mjesec u Škorpionu na površinu izvlačimo probleme koji bi možda radije ostali skriveni. Pod zemljom tražimo blago i dubinu. Svjetlo dana mora obasjati ono što je skriveno da bi došlo do ozdravljenja.

Danas je emocionalno aktivan dan, koji donosi osjećaj ograničenja i borbe u ranim poslijepodnevnim satima dok je Mjesec u kvadratu sa Saturnom. Ne brinite, pustite to da prođe i rastopit će se u lijepu večer koja je pred vama.

Mjesec čini sekstilni aspekt Venere i Marsa, a nakon toga ove večeri slijedi aspekt trigona s Neptunom. Potražite slatke, aktivne, duboke veze s onima koje volite. Suosjećanje i razumijevanje teku, otvarajući puteve mogućnosti. Ti su putevi duboki i sadrže duboku emocionalnu istinu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com