HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. VELJAČE Velika osjetljivost

Mjesec danas ostaje u promjenjivom vatrenom znaku Strijelca držeći našu pozornost na širenju našeg razumijevanja svijeta u kojem živimo. Međutim, Mjesec ulazi u pozadinu s nekoliko značajnih tranzitnih aspekata koji se događaju tijekom dana.

Mars je jučer formirao sekstil u odnosu na Neptun, a Venera to čini danas, potičući nas da se otvorimo i prigrlimo ljubavne, neposesivne osjećaje. Pronalazimo ono najbolje u ljudima i našim odnosima ili zadovoljstvima. Ovim tranzitom pristupamo jedni drugima nježnije i osjetljivije nego inače. Skloni smo vidjeti duhovne dimenzije naših odnosa i prema drugima se odnositi s povećanim suosjećanjem. Ovaj aspekt se prvi put formirao krajem studenog, a zatim se ponovio u siječnju dok je Venera bila retrogradna, a to može biti priča koja još traje.

U kasnim večernjim satima Merkur u napetom aspektu s Uranom ukazuje na veliki nemir u vašim razmišljanjima.

Ovo nije vrijeme za pokušaj fokusiranja i koncentracije. Morat ćete pronaći nešto intelektualno uzbudljivo kako biste angažirali svoj visoko aktivirani um. Možda će biti izazovno držati korak s inovativnim i neobičnim mislima koja se brzo kreću. Dajte sve od sebe da ostanete povezani sa svojim tijelom kako biste spriječili tjeskobu.

Iako ova dva tranzita (Venera sekstil Neptun i Merkur u kvadratu s Uranom) dovode vrlo različita razmatranja i energije u fokus, promatrajte kako postoje jedan pored drugog u vašem iskustvu danas i sutra.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com