HOROSKOP ZA PETAK, 11. OŽUJKA Mjesec u Raku

U 8.24 Mjesec napušta Blizance i ulazi u kardinalnog i vodenog Raka. Nemir proteklih dana ustupa mjesto potrebi za osjećajem pripadnosti i emocionalne povezanosti. Mjesec čini ugodni aspekt s Merkurom oko podneva – samo naprijed i izrazite svoje ranjivosti. Recite nekome kako se osjećate, bez obzira koliko neuredno izgledalo. Iako je Mjesec vrlo dobar u Raku zbog svoje vladavine ovim znakom, to ne znači da je to uvijek lako vrijeme. Ovo će biti vrijeme duboke osjetljivosti, pa čak i neraspoloženja. Najbolje je iskoristiti ovo vrijeme i usredotočiti se na kućne aktivnosti, duboke motivacije i veze s bliskim članovima obitelji.

Kada je Mjesec u Raku, privlače nas sigurna mjesta i ljudi koji duboko brinu za nas. Možda ćete doživjeti veću ranjivost nego inače i možete postati obrambeni ako se pritisnu ti stari gumbi prošlosti. Vježbajte strpljenje i ljubaznost prema drugima dok se prepuštate onome što danas donosi utjehu.

Prazan hod Mjeseca imamo do 8.24 nakon čega će Mjesec ući u Raka.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com