HOROSKOP ZA NEDJELJU, 13. OŽUJKA Spoj Neptuna i Sunca

Sanjivi planet eteričnosti i difuzije spaja se danas sa Suncem. Ovo godišnje okupljanje nudi priliku da se vaša duhovnost uskladi s vašim identitetom, da razriješite sve granice i postanete neograničeni.

Lakše nego inače pronalazimo smisao u našim iskustvima. Intuitivno i instinktivno donosimo presude. Mogli bismo se oduprijeti definiranju naših postupaka i ciljeva, a umjesto toga, tražimo alternativne načine povezivanja sa svojim snovima. Naš moral može biti fleksibilan jer smo skloni proširivanju uobičajenih granica. Ovaj tranzit potiče i pojačava duhovnu svjesnost. Dobar je trenutak da se povežemo sa svojim snovima, idealima i romantičnim ili duhovnim ja.

Kao i kod svih tranzita u Ribama, pazite da vas ne odnesu struje. Budite oprezni danas, nemojte posuđivati novac. Ne vjerujte svemu što čujete i što je najvažnije, ne vjerujte u ono što mislite. Budite svjesni onoga što se događa oko vas, posebno ako imate osobne planete ili ascendent od 18. do 22. stupnja Ribe ili Djevice.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.43 do 20.31 nakon čega će Mjesec ući u Lava.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com