Treći “Gospodin Savršeni’ uskoro na RTL-u, upoznajte kandidatkinje

Uskoro na RTL-u s prikazivanjem počinje treća sezona popularnog showa ‘Gospodin Savršeni’, u kojoj će raskošno opremljena rezidencija od gotovo 400 kvadrata s gotovo 2000 kvadratnih metara prekrasne okućnice podno zagrebačkog Sljemena biti kulisa za nove ljubavne avanture.

Polina Horbachova je 20-godišnja studentica koja se iz Ukrajine preselila u Hrvatsku i sada živi u Zagrebu. Premda je mlada, uz studij radi kao stilistica i model za šminku, a dugo je plesala i balet. Za sebe će prvo reći da je znatiželjna, voli isprobavati nove stvari i ne boji se izazova, što je i bio jedan od razloga njezine prijave u show. Naravno, na prvome je mjestu ljubav za koju kaže: „Za mene je ljubav apsolutno razumijevanje između dvije osobe. Kad ne moraš koristiti riječi da bi te osoba shvatila u potpunosti. To je neka nova dimenzija i razumijevanja i tog osjećaja povezanosti.“

Otkriva kako inače ima obrambeni stav i ne pokazuje odmah emocije, no kad joj se netko svidi, priča se u potpunosti mijenja pa zaključuje: „Sretnik je onaj u kojeg se ja zaljubim!“ Ne skriva kako joj je kod muškarca važan izgled, no karakter i ponašanje su ipak presudni, a kad je pitate što će ponuditi Gospodinu Savršenom, kaže: „Puno veselja i zabave! A i uvijek ću biti pristupačna i iskrena prema njemu.“

Luksuzno opremljena kuća na tri etaže od gotovo 400 kvadratnih metara krije brojne sadržaje koji će dodatno zagrijati atmosferu. Unutarnji bazen, sauna, privatna knjižnica, prostrani dnevni boravak, velika blagovaonica s kuhinjom, moderno opremljene sobe i kupaonice te velika terasa s pogledom na prekrasne zelene brežuljke scene su koje podsjećaju na filmske, a postat će realnost za djevojke i neženju. Uz brojne sadržaje unutar vile, raskošna rezidencija sastoji se i od prekrasne okućnice od gotovo 2000 kvadratnih metara koja se nalazi podno zagrebačkog Sljemena.

Tamara Mijatović u show dolazi iz Zagreba, ima 21 godinu, studira i vlasnica je kozmetičkog salona. Za sebe kaže da je samostalna i da zato želi muškarca koji ima uspješnu karijeru. Važan joj je i izgled, ali ne isključuje mogućnost da bi joj se mogao svidjeti netko tko nije njezin tip ako ima ostale karakteristike koje bi je mogle privući.

„Volim snažne karaktere, a s obzirom na to da sam još mlada, moram otkriti kod sebe čime me sve muškarac može osvojiti. Volim spontanost, iskrenost, da je osoba empatična, iskrena i da se trudi u odnosu – otkrit ću kroz emisiju ‘Gospodin Savršeni’ što volim, a što ne volim“, kaže i dodaje da će joj kod neke osobe na prvu svidjeti oči. Iskreno priznaje da ne voli biti zaljubljena jer tada više sluša srce nego razum, no i za to ima dobro objašnjenje pa kaže: „Za mene je ljubav jedna vrsta pozitivnog ludila, pogotovo na početku – jedno euforično stanje, a tek kasnije se počne razvijati u nešto ozbiljnije.“

Iz Zagreba dolazi studentica Bruna Matić koja već ima iskustva s kamerama zato što je snimila reklamu za jedan popularni brend osvježavajućeg pića. Za sebe odmah naglašava kako je direktna i iskrena, no nikada ne prilazi muškarcima nego njima prepušta prvi korak. „Ne vjerujem u ljubav na prvi pogled!“ naglašava 23-godišnjakinja i dodaje da voli dobro upoznati osobu prije nego što uđe u bilo koju vrstu odnosa zato što prvi dojam često može prevariti.

Kad je riječ o njezinu idealnom partneru, kaže da mora biti inteligentan i liberalan, voljeti životinje, a njezin odabranik treba prihvatiti da nije baš romantična osoba. „Muškarac koji me može osvojiti, trebao bi biti pametan, smiješan, ambiciozan i meni privlačan. Za nju je pojam romantike kada njezin partner sluša što mu govori i potom napravi nešto što je spomenula u jednom od njihovih razgovora. „Ljubav je kad ti je tuđa sreća bitnija od tvoje“, zaključuje Bruna.

Poznata dizajnerica, stilistica i novinarka Stankica Stojanović dolazi iz Banje Luke. Studirala je novinarstvo, a na početku karijere radila kao modna urednica što ju je dovelo do današnjeg zanimanja i posla modne stilistice, dizajnerice i vlasnice brenda Stankica’s Suits. Ambiciozna je, obožava svoj posao, a uz uspješnu karijeru, obitelj i ljubav najviše joj znače. „Ljubav je za mene najveći pokretač, sreća, neizmjerno poštovanje i sve ono što budi najljepše u nama. Kad se zaljubim, odana sam, predana, sretna, kreativna i zadovoljna svime“, kaže 36-godišnjakinja i dodaje kako se muškarci boje jakih žena i kada vide njezinu snagu i da joj ne treba zaštita, odustanu.

Njezin će odabir uvijek biti izgrađen muškarac koji bi bio ponosan na nju i koji bi je još više gurao da bude uspješna u svemu što radi te dodaje kakav bi muškarac mogao osvojiti njezino srce: „Kad kažem drugačiji, zvuči kao stereotip, ali da bude svoj. Duhovit, šarmantan, siguran u sebe, neovisan, da je iskusan i zadovoljan svojim životom i zna da bude pokretač i inspiracija meni i velika podrška.“ A koji je njezin najveći adut za osvajanje Gospodina Savršenog: „Dobar sam prijatelj i u jedno sam sigurna – sa mnom mu nikad neće biti dosadno.“

Maria Horvat je novinarka koja je radila na lokalnoj televiziji, internetskim portalima te bila voditeljica i urednica sportskih emisija. Bila je najmlađa žena na poziciji direktorice jednog nogometnog kluba u Hrvatskoj, a ima tek 28 godina! Karijera joj je jako bitna, no naglašava kako bi se jednako posvetila i voljenoj osobi. „Ljubav je za mene prije svega veliki kompromis. Kad se dvoje voli, mora biti kompromisa jer ako toga nema, privlačnost i karakterne razlike ne mogu opstati“, kaže Zagrepčanka i dodaje kako je jako važno da se partneri dobro slažu te da su jedno uz drugo i u dobru i u zlu.

Otkriva kako bi voljela naći odanog i poštenog dečka jakog karaktera, koji je pažljiv i šarmantan. Voli visoke muškarce, iskrenog osmijeha, no ipak joj je najvažnije da u ljubavnom odnosu postoji obostrana privlačnost, da se razumiju i podržavaju, a na pitanje čime misli osvojiti Gospodina Savršenog, kaže: „Osvojit ću ga karakterom, možda elokventnošću i nekom svojom elegancijom.“

Studentica Ela Sučić ima 23 godine, dolazi iz Kutine, a trenutačno živi u Zagrebu. Vjeruje u ljubav na prvi pogled iako kaže da joj se to još nije dogodilo. „Za mene je ljubav pokretač svega oko nas, sila koja tjera čovjeka da ostvari sve svoje želje i da svakodnevno bude najbolji. Kad se zaljubim, osjećam se ispunjeno, sretno, veselo i spremna za sve što poželim“, kaže i naglašava kako muškarac osvaja karakterom, šarmom, humorom, a ne nužno izgledom. Dodaje kako će je uvijek zaintrigirati dobri, pošteni, neovisni i nježni muškarci, a put do njezina srca nikako neće pronaći sebične i nesigurne osobe.

Sebe smatra romantičnom osobom, voli viteštvo kod muškaraca i kada muškarci drže do svoje žene. Obožava iznenađenja, avanturistički je tip i svoje sudjelovanje u showu smatra pravim izazovom, a kad je riječ o osvajanju Gospodina Savršenog, samouvjereno tvrdi: „Ja sam Gospođica Savršena zato što sam pametna, elokventna, sposobna, prekrasna optimistična, spontana…, jednostavno rečeno – the whole package.“

Janet Majdandžić rođena je u Njemačkoj, ali je veći dio života provela u Zagrebu. Ta 21-godišnja stjuardesa, voditeljica na lokalnoj televiziji te model obožava automobile i utrke automobila, a svoju nježnu stranu najviše pokazuje na svom ranču, gdje ima konje, ovce, zečeve, mačke, pse i pitone! A kad je o ljubavi riječ, smatra kako još nije našla nekoga tko bi je u potpunosti osvojio pa je i to bio jedan od razloga njezine prijave u show.

„Za mene je ljubav jedna jako velika i bitna emocija u životu koja me ispunjava. Mislim da sam idealna žena za ovaj reality show zato što sam iskrena i direktna i mislim da ću time osvojiti Gospodina Savršenog“, kaže Janet koja otkriva kako nije pretjerano emotivna, nego tvrdoglava i svima pokazuje koliko je jaka osoba i da je ništa ne može pokolebati. Privlače je duhoviti tipovi, nježni dečki dječačkog izgleda, koji će je uvijek razoružati osmijehom. „Muškarac koji će me osvojiti mora biti šarmantan, zabavan i siguran u sebe“, ističe Janet pa priznaje kakva je kad se zaljubi: „Zbunjena sam, pomalo glupa, nisam pribrana ili sva svoja sve dok se potpuno ne opustim.“

Dijana Živković ima 22 godine, rođena je u Beču, no sada živi u Bleiburgu. Radi kao prodajna predstavnica u jednoj multinacionalnoj tvrtki i računovotkinja u obiteljskoj firmi, a u show se prijavila se zato što želi upoznati Gospodina Savršenog i ako se sve poklopi, ostvariti ozbiljnu vezu. „Još se nikad nisam zaljubila tako da se ovaj put nadam nekom čudu. Ako se to ne dogodi, više sreće drugi put!“ iskreno kaže.

Kad je o izgledu riječ, otkriva kako nema svoj tip muškarca, ali želi nekoga tko jasno vidi svoju budućnost, tko će znati što učiniti u važnim životnim trenucima i tko će uvijek imati vremena za nju dok ona svojom najvećom vrlinom smatra to što je prilagodljiva i brzo oprašta. „Ne znam kakav mora biti muškarac koji bi osvojio moje srce jer još nisam upoznala nekoga tko mi se stvarno sviđa“, kaže Dijana koja sanja o vjenčanju i stvaranju velike obitelji – ona je prava romantična duša koja mašta o velikoj ljubavi.

Kad je imala pet godina, Karolina Ljiljak s obitelji se preselila u Italiju, gdje njezini roditelji vode restoran, a sada se sa 23 godine odlučila vratiti u Hrvatsku kako bi pronašla ljubav. „Za mene je ljubav stil života – ako širiš ljubav, onda ćeš je i privući“, kaže 23-godišnjakinja koja se u slobodno vrijeme bavi i modelingom te dodaje da se prilično lako zaljubljuje. „Tada se sva koncentriram na njega i pomalo zaboravim na sebe i zato tražim osobu koja isto radi da se možemo brinuti jedno o drugome“, u šali kaže i dodaje da je za ljubav spremna sve napraviti, a njezin idealan dečko treba biti ambiciozan, imati svoj život i svoje prijatelje.

„Treba biti dosta siguran u sebe, svoje odluke i što želi u životu. Osim toga, željela bih da je dobra duša, da nije arogantan. Izgled je manje bitan“, kaže studentica koja nikada ne bi dala priliku umišljenim dečkima. A zašto misli da je upravo ona idealan izbor za Gospodina savršenog, kaže: „On voli zvijezde, ja volim sanjariti i zato ćemo biti savršeni zajedno… Oboje smo negdje u nebu.“

Pjevačica i vlasnica brenda donjeg rublja Oly Ly Olivera Matijević rođena je Karlovčanka koja trenutačno živi u Zadru, a njezini su glazbeni hitovi poznati u cijeloj regiji. Pjevačka karijera vrlo joj je važna i zato bi pokraj sebe voljela imati partnera koji će prihvatiti njezin način života i biti joj bezuvjetna podrška. „Da bi muškarac osvojio moje srce, mora biti romantičan, iskren i savršenog osmijeha jer to prvo primijetim na muškarcu. No prije svega, trebamo biti prijatelji“, kaže 32-godišnjakinja i dodaje kako je i sama takva kad joj se netko sviđa.

„Kad se zaljubim, ne skidam osmijeh s lica.“ No premda kaže kako je po prirodi vesela osoba, ne boji se sukoba, uvijek daje do znanja što misli i tvrdi da joj negativne kritike ne smetaju. A na pitanje zašto smatra da je upravo ona idealna za Gospodina Savršenog, kaže: „Došla sam iskreno po ljubav i nadam se da ću ga osvojiti iskrenošću, energijom, osmijehom, a i ljepotom!“

Zagrepčanka Kristina Tadić ima 28 godina, menadžerica je u online trgovini i tvrdi kako joj nikad ništa nije teško napraviti za voljenu osobu. Iza sebe ima dugogodišnju vezu koja nije završila na najbolji način, no to ju nije pokolebalo da i dalje vjeruje u to kako će naći idealnog partnera s kojim će dijeliti sve. „Ljubav je za mene poštovanje, skromnost i vjernost“, kaže Kristina koja smatra da je u nekom odnosu najvažnija komunikacija, a odmah poslije toga humor dok će njezin partner zauzvrat dobiti veselu osobu koja živi život punim plućima, ne boji se izazova i kako kaže, daje 200 posto za tu osobu.

„Vjerujem da će se svaka žena složiti kada kažem da muškarac koji me može osvojiti mora imati – ono nešto. Nije bitan fizički izgled, niti materijalna neovisnost, jednostavno treba ima ‘ono nešto’ što može dovesti do vrhunca“, kaže Kristina, a na pitanje zašto je baš ona idealna za Gospodina Savršenog, tvrdi: „Zato što sam jedinstvena, što će on tek vidjeti.“

Vlasnica kozmetičkog salona Ana-Marija Grdić dolazi iz Virovitice, ima 24 godine i vjeruje u ljubav na prvi pogled! „Kad sam zaljubljena, za tu bih osobu napravila sve na svijetu, moj cijeli fokus i život bude na toj osobi“, kaže i otkriva da njezin idealan muškarac mora biti visok, imati tetovaže i bradu, a odbit će je arogantne osobe sklone hvalisanju koje pokazuju superiornost nad ženama.

„Važno je i da je duhovit, iskren i moj najbolji prijatelj – to mora biti osoba kojoj mogu sve reći o sebi a da me neće osuđivati“, kaže Ana Marija i dodaje kako se nikad ne nameće muškarcima, ali nema problem dati nekome do znanja da joj se sviđa. Dodaje da je dominantna u vezi, ali i jako privržena, spremna na kompromise i uvijek će dati sve od sebe da neki odnos uspije. A kad je riječ o Gospodinu Savršenom, zna kako će najbolje privući njegovu pozornost: „Mislim da mogu biti Gospođa Savršena zato što sam otvorena osoba, vedra, komunikativna, osoba od povjerenja i jako dobar prijatelj, što smatram da je najvažniji temelj bilo kakve ljubavne priče.“

Kako bi se dodatno naglasila romantika, produkcijska ekipa ukrasila je modernu vilu i okućnicu sa stotinama ukrasnih lampica, svjećica te brojnim cvijećem i nezaobilaznim ružama. Vila je spremna za svoje nove stanare i za prvi koktel party na kojem će Gospodin Savršeni upoznati 20 djevojaka, no na raspolaganju će imati samo 19 ruža.

Voditeljica lokala i studentica Josipa Lauš dolazi iz Karlovca, ima 29 godina i za sebe kaže da je jako romantična djevojka koja voli ruže. „Volim biti jako zaljubljena, za ljubav se živi. Kad se zaljubim, postanem djetinjasta; srce mi ubrzano kuca, konstantno se smijem, gledam stalno gdje je, što je…“, iskrena je Josipa koja smatra da u ljubavi godine nisu bitne.

Pokraj sebe također želi romantičnog muškarca, no važna joj je i njegova energija, da zna što želi u životu, da ne vara i ponajprije da je iskren. Čvrsto stoji iza svojih riječi da je ljubav nešto najljepše što nam se može dogoditi u životu te da je vrijedi doživjeti čak i ako ponekad ispustimo koju suzu!

„Svakoj curi želim da upozna ljubav, onog pravog, da se zaljubi i za njega bori. Sve ostalo će doći, ali propuštene prilike nikada!“ naglašava i dodaje da će se boriti za Gospodina Savršenog ako joj pokaže da mu se sviđa te mu poručuje: „Ja sam stigla! Možda si baš ti savršen za mene, možda sam ja ona prava za tebe… Pričekat ćemo još malo pa ćemo vidjeti!“

Amra Salihćehajić dolazi iz Bosne i Hercegovine, a rođena je u Mađarskoj. Ta 24-godišnja studentica i voditeljica razvoja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova živi u Tuzli, a gledateljima će biti poznata jer je 2016. sudjelovala u emisiji ‘Ljubav je na selu’. S obzirom na to da ljubav nije pronašla u farmeru iz Otočca, odlučila se okušati u nešto drugačijem formatu i pronaći Gospodina Savršenog. Voli inteligentne, ambiciozne, romantične i komunikativne dečke, no ipak joj je najvažnije da njezin odabranik nema problem raditi na sebi.

„Muškarac koji bi mene osvojio mora biti kozmopolit, filantrop i jednostavno dobar čovjek. Važna mi je inteligencija, a i smisao za humor. Izgled mi nije toliko bitan, ali voljela bih da je malo viši od mene“, ističe Amra. Priznaje kako će je odmah odbiti muškarci koji su pretjerano privrženi roditeljima te oni koji previše razmišljaju o tome što drugi ljudi misle, a nikako pokraj sebe ne želi osobu koja bi je pokušala promijeniti. Nije ljubomorna na druge djevojke, samouvjereno tvrdi kako je najbolja i nema konkurenciju, a i nije joj problem prići muškarcima pa je uvjerena kako će i s Gospodinom Savršenim pronaći zajednički jezik. „Za mene je ljubav sve! Prvenstveno, pronašla sam ljubav u sebi i sad sam definitivno odlučila da pronađem ljubav i kod muškarca“, zaključuje.

Studentica Nikolina Hajtek dolazi iz Zagreba, ima 21 godinu i u show ‘Gospodin Savršeni’ prijavila se zato što prije svega želi bolje upoznati samu sebe, baš kao što bi je jako usrećilo da upozna nekoga tko će prepoznati njezine potrebe i zaljubiti se u nju. „Muškarac me može osvojiti iskrenošću i karakterom, izgled mi nije previše važan“, kaže. Osim iskrenosti, smatra kako je u vezi najvažnije da postoji kompromis te naglašava: „Za mene je ljubav kad se dvoje ljudi međusobno nadopunjuju, kad svoje mane i vrline međusobno stapaju, kad zajedno rješavaju nesuglasice i razumiju se u potpunosti.“

Dodaje da je vrlo emotivna, priznaje da je prava maza kad se zaljubi i kad joj se netko svidi, ne boji se napraviti prvi korak i otkriti svoje osjećaje pa zato tvrdi: „Gospodina Savršenog osvojit ću svojom spontanošću i iskrenošću… Mogu ja to!“

Nikolina Dianežević s pravom može reći da je pokreće akcija! Naime, ta 33-godišnjakinja nikada ne miruje; ona je kuharica, trenerica fitnessa, fotografkinja koja obožava putovanja, a velika joj je strast vožnja motorom. Uz to, bavi se jogom, voli meditirati, a često putuje u egzotične zemlje poput Tajlanda ili Indonezije. Nikolini ovo neće biti prvo iskustvo pred kamerama jer je 2013. sudjelovala u RTL-ovoj kulinarskoj emisiji ‘Tri, dva, jedan – peci!’ u kojoj je došla do finalne epizode! Kad je o muškarcima riječ, kaže da nema svoj tip i da je neka osoba može osvojiti otvorenošću duha, iskrenošću, elokventnošću i šarmom te sličnim načinom razmišljanja i strašću za životom.

„Volim kad je netko simpatična osoba koja osmijehom obasja prostoriju. Uvijek će me privući topla, srdačna osoba, koja je jako tolerantna, otvorena prema ljudima, životu, iskustvima, avanturama“, kaže Nikolina koja ljubav smatra nesebičnim davanjem, prihvaćanjem druge osobe onakva kakva je i neprestanom podrškom. „Izjednačila bih ljubav s osjećajem doma; kad ti je ta osoba dom i mirna luka i da se osjećaš da će sve biti dobro kad te zagrli… Da se jednostavno osjećaš sigurno pa bih rekla da je ljubav – sigurnost“, otkriva Zagrepčanka koja Gospodina Savršenog planira osvojiti kulinarskim umijećem i otvorenim duhom.

Danijela Novaković rođena je u Hrvatskoj, a živi u Novom Sadu. Ta 33-godišnja marketinška stručnjakinja obožava putovati pa kaže kako joj zbog ljubavi ne bi bio problem otići i na drugi kraj svijeta, a osim putovanja, uvijek će odabrati jahanje, fitness i adrenalinske sportove. Priznaje da se vrlo brzo zaljubi tako da ne vidi odmah mane svog odabranika pa zato kad je riječ o Gospodinu Savršenom kaže: „Nisam idealna, ali bit će idealno ako ga osvoje moje mane.“ Voli ambiciozne muškarce, a ne voli posesivne i ljubomorne osobe koje je sputavaju u životu ili joj diktiraju kako se treba ponašati.

„Može me osvojiti šarmantan muškarac, mora biti nadasve pažljiv i da voli ugađati. I mora biti čovjek od akcije jer sam i sama takva pa mi je to jako bitno“, kaže i dodaje da će njezin budući zauzvrat dobiti snažnu i zabavnu ženu koja čvrsto stoji na nogama i s kojom ćete uvijek znati na čemu ste. „Ljubav pokreće, ljubav je suština svega, bez nje nema ništa. Kad imam ljubav, sve je lako, poletnije… Kad ima ljubavi, ima svega!“ tvrdi Danijela pa priznaje: „Kad se zaljubim, stvarno sam luda od ljubavi!“

Tanja Štrbac ima 26 godina, rođena je u Kninu, ali je kao mala otišla živjeti u Vršac u Srbiji. Studirala je fiziku i tekstil, no napustila je školovanje zato što se odlučila baviti spiritualizmom! Potom se zbog studija meditacije preselila na Cipar da bi naposljetku nastavila živjeti u Zagrebu, gdje sada uči ljude kako gledati na život i svijet.

„Ne znam jesam li posebna, ali želim svima širiti ljubav i pozitivnu energiju. Ljubav je za mene jedna inspirativna akcija – sve što te inspirira u životu i čini ga zanimljivim, meni je to ljubav“, kaže Tanja i dodaje da je sretna, kreativna i hiperaktivna kad se u nekoga zaljubi. U emisiju ‘Gospodin Savršeni’ prijavila se zato što je taj format podsjeća na hram Sulejmana Veličanstvenog i željela je biti dio toga, a na pitanje kakav je muškarac može osvojiti, iskreno kaže: „Smatram da mora biti kemije među nama, a sve ostalo je manje važno. Ipak, ne volim baš niske muškarce, odnosno, niže od sebe.“

Matea Laštro je 26-godišnja cvjećarica i frizerka koja dolazi iz Šibenika, a kad je riječ o ljubavi, s njom odmah znate na čemu ste: „Ne volim slatkorječivost, samo djela. Za mene je ljubav nesebičnost; kad čovjek da od sebe maksimum, kad uvažavaš želje te osobe i spreman si na kompromis. Ljubav je jako lijepa, ali je treba i čuvati.“ Želi muškarca koji će je podržavati, koji će biti brižan i pun razumijevanja i neće mu biti teško pokazati koliko mu je važna. Priznaje da se ne zaljubljuje tako lako, ali kad se to dogodi, tvrdi da je spremna sve napraviti za voljenu osobu, pa i odseliti se daleko od doma.

„Kad se zaljubim, spremna sam dati zadnji atom snage“, priznaje Matea koja voli izazove, nova iskustva, ne boji se reći svoje mišljenje i smatra da ima dobre adute za osvajanje Gospodina Savršenog. „Osvojit ću ga druželjubivošću, komunikativnošću i jako sam osjećajna po pitanju svih životnih situacija. Mogla bih ga osvojiti najviše iskrenošću i nadam se izgledom. Sigurna sam da ćemo uspostaviti jako dobar kontakt, barem prijateljski, ali nadam se i nešto više.“ Uz to, Matea boluje od rijetke bolesti cistične fibroze te joj je želja osnovati zakladu. Vjeruje kako će svojim sudjelovanjem u emisiji podignuti svijest ljudi o toj rijetkoj bolesti.

Mlada pjevačica u usponu Dorotea Živolić, umjetničkog imena Dox, dolazi iz Poreča, a živi u Zagrebu. Njezina je prva ljubav pjevanje, no zna svirati i klavir, harmoniku, obožava crtati, a voljela bih pronaći osobu koja će u svemu biti uz nju. „Za mene je ljubav međusobna podrška i povjerenje. To mi je vrlo bitno zato što imam posao koji možda i nije prihvaćen u svakoj vezi“, kaže i iskreno priznaje kako se prije brzo zaljubljivala dok sada sa 23 godine nije tako lako osvojiti njezinu pažnju. Sada točno zna što ne želi kod svog partnera – kod nje nemaju šanse oholi i sebični dečki, oni koji previše drže do svog izgleda, markirane odjeće, a nisu joj dragi ni muškarci s piercingom.

„Mora biti odlučan, džentlmen i vjerovati mi jer sam ja spremna napraviti sve za voljenu osobu. Samo nebo je granica“, kaže i dodaje kako su joj draži stariji muškarci zato što su smireniji i zreliji, a njezin je idealan dečko ni manje ni više nego Brad Pitt! A kad je Gospodinu Savršenom riječ, zna točno čime će ga osvojiti: „Svojom tajanstvenošću i umjetničkim duhom osvojit ću njegovo srce!“