HOROSKOP ZA UTORAK, 22. OŽUJKA Napeto između Marsa i Urana

Dan počinje kada je Mjesec još u Škorpionu. Vaše duboke emocije zahtijevaju istinu i iskrenost prema sebi i drugima. Razjasnite svoje najdublje želje.

Mars se trenutno nalazi na 12. stupnju Vodenjaka i u napetom je aspektu s Uranom u Biku. Ovo sugerira na kritičan dan, pun oluja, nezgoda i bijesa. To odražava težak izazov koji utječe na nekoliko dana. I Mars i Uran mogu biti eksplozivni i nepredvidivi. Kvadratni aspekt postavlja to dvoje jedno protiv drugog. Vidjet ćete ovu moćnu tešku energiju koja se odražava u vijestima tjedna. Vrijedi spomenuti da je ovo posljednja četvrt kvadrata ciklusa između Marsa i Urana koji je započeo u siječnju 2021. Ciklus koji je tada započeo sada počinje s oslobađanjem. Razmislite o tome.

Na osobnoj razini budite oprezni na svaku sklonost pretjeranoj reakciji ili impulzivnom ponašanju. Nitko ne želi da mu se govori što da radi, kako da misli ili kako da se ponaša. Možda ćete otkriti da se želite pobuniti i pobuniti protiv svega. Možda je vrijeme da razvijete novi skup pravila koje ćete slijediti. Eksperimentirajte s novim idejama i novim granicama za sebe i svoje odnose. Nemojte pretpostavljati da vas drugi izazivaju kada vam možda pokušavaju pomoći. Potražite kreativne puteve prema novim principima angažmana.

Budite oprezni, posebno oni koji imaju  osobne planete ili Asc od 10. do 14. stupnja Vodenjaka ili Bika.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.00 do 19.58 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com