HOROSKOP ZA SRIJEDU, 30. OŽUJKA Mjesec u Ribama

Današnji Mjesec u Ribama usklađen je s Jupiterom i Neptunom, a dolazak u kontakt s vašom maštovitom, suosjećajnom stranom je ugodan i nagrađivan.

Vaši osjećaji i emocije mogu biti magloviti i teško dostupni. Duga šetnja prirodom ili vrijeme provedeno u pomaganju pomoći će. Čitanje ili pisanje poezije ili glazbe uzemljit će vaše osjećaje u nematerijalni oblik koji Ribe razumiju.

Dok se Mjesec spaja s Jupiterom i Neptunom (oba planeta su vladari Riba) dopustite sebi da sanjate. Ohrabrite se i promatrajte kako vaši osjećaji rastu i šire se na način koji je teško odrediti ili čak razumjeti. Slike iz snova pomažu razumjeti put naprijed. Opustite se, proširite prirodu osjećaja i dopustite da raste ono što je nematerijalno. Otvorite svoje srce, dopuštajući vašoj osobnoj muzi da uđe.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com