HOROSKOP ZA UTORAK, 26. TRAVNJA Intuicija i inspiracija

Kako Mjesec prolazi kroz Ribe, možda se osjećamo osjetljiviji i suosjećajniji prema drugima. Možemo se emocionalno staviti u kožu onih koje pate i želimo pomoći. Pronalaženje načina da budemo od koristi pomoći će nam da izbjegnemo još jednu sklonost ovog Mjeseca u Ribama prema bijegu.
U jutarnjim satima Mjesec se spaja s Marsom, a mi djelujemo prema svojoj intuiciji, kreativnim impulsima i osjećajima. Tražit ćemo inspiraciju i možda ćemo imati problema s dobivanjem motivacije ili energije da poduzmemo nešto.
Popodne će Mjesec biti u ugodnom aspektu s Uranom i naš opći osjećaj sanjivosti mogao bi se malo uzburkati. Možda ćemo dobiti neočekivanu ponudu ili priliku. Budite usklađeni i obratite pozornost na ono što otvara vaše razmišljanje o nečemu novom.
Venera čini sekstil pravog sjevernog Mjesečevog čvora, olakšavajući suradnju i pozitivnost u našim društvenim životima. Želimo rasti i usavršavati se, a možemo izvući situacije koje nam pomažu u tome.
Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.
Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.
Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com