HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 2. SVIBNJA Kada, ako ne sada?

Ovaj tjedan moćni planeti povezani su jedni s drugima (Jupiter s Plutonom, Mars s Uranom i zatim, Sunce s Uranom i Marsom.) Rezultat ove eksplozivne energije će izazvati uzbudljiv, oslobađajući učinak na sve. Kao da možemo poletjeti i pomaknuti svoje granice kako bismo postigli velike visine i postignuća.

Ovaj tjedan vrijeme je za rock and roll! Bilo da se bavite kreativnim ili praktičnim radom, vidjet ćete da će se vizija i izvedba skladno spojiti. Nemojte ovo propustiti. Shvatite što želite i ostvarite to. Kada, ako ne sada? Nikad više nećete biti tako mladi kao danas!

Venera danas ulazi u Ovna, gdje će tranzitirati do 28. svibnja. Venera je bila sanjiva i zadovoljna u Ribama, međutim, s ovim pomakom, Venera se budi i spremna je poduzeti spontane i izravne akcije kako bi stekla ono što se želi.

S Venerom u Ovnu hrabri smo, svježi i pomalo nestrpljivi kada su u pitanju emotivne stvari. Ne gledamo unatrag – ne zanima nas isprika ili zadržavanje na prošlosti. Naše su želje jake i izražavamo ih spontano, entuzijastično i izravno. Naši su ukusi jednostavni, ali možemo osjetiti potrebu da ih hitno ispunimo u tjednima koji su pred nama.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Bika sve dok se ne preseli u Blizance u 12.46. Mjesec u Blizancu je znatiželjan, a njegov spoj s Merkurom dodatno će naglasiti brbljivu stranu naše osobnosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od 12.12 do 12.46 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com