HOROSKOP ZA UTORAK, 3. SVIBNJA Iskoristite prilike koje vam se pružaju

Dugoročni aspekt između Jupitera i Plutona imamo u kasnim večernjim satima. Ovim tranzitom otkrivamo svoje ambicije i motivaciju, a to je ugodno i produktivno iskustvo. Mogli bismo uživati ​​u povećanom utjecaju, vjeri i uvidu. Želja za osobnijim značajem može nas navesti da dajemo sve od sebe ili nas motivirati da ambicioznije slijedimo osobne ili profesionalne ciljeve. Ovaj tranzit općenito pogoduje poslovanju, zakonu i trgovini.

Ovaj kontakt Jupitera i Plutona nudi mogućnost širenja moći i utjecaja. Jedna mala promjena može donijeti snažno proširenje koje vas promiče na višu razinu. Iskoristite sve prednosti svih ponuđenih mogućnosti. Možda ćete upoznati karizmatičnu osobu koja će vam pokazati otvorena vrata. S druge strane, možda ste vi karizmatična osoba koja otvara vrata drugome.

Pogledajte kuće koje drže Jarca i Ribe u vašoj natalnoj karti. U sljedećih nekoliko dana gledajte na priliku koja se nudi u ovim područjima vašeg života.

Mjesec danas ostaje u Blizancima držeći nas u stanju društvene radoznalosti i uzbuđenja. Potrebna nam je povezanost s drugima kako bismo održali emocionalnu ravnotežu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com