HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. SVIBNJA Nemir i potreba za promjenom

U jutarnjim satima imamo spoj Sunca i Urana, te nam počinje novi ciklus neovisnosti, progresivnosti i promjena. Skloniji smo prihvatiti i cijeniti sve novo, neobično i avangardno. Imamo priliku zasjati u onome što nas čini jedinstvenim.

Ako vam je dosadno ili trebate više uzbuđenja, ovo je dan za vas. Ovaj tranzit može donijeti snažnu želju da se oslobodite svojih tipičnih aktivnosti i rutina.

To će biti najuočljivije ako imate osobne planete ili Asc između 13 – 16 stupnjeva bilo kojeg od fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak). Obratite pažnju na kuću (područje) gdje se nalazi Bik u vašoj natalnoj karti. To će biti područje koje će se zalagati za radikalne promjene i uzbuđenje. Ako osjećate veliku tjeskobu, izađite i stvorite novu priču u ovom području svog života. Pokušaj da stvari ostanu stabilne samo će vas ostaviti tjeskobnim i nesposobnim.

Ova konjunkcija označava početak jednogodišnjeg ciklusa buđenja u nekom području vašeg života gdje vam treba više slobode i autonomije. Dopustite buđenju da vam otvori oči za ono što treba promijeniti. Možda ćete odjednom vidjeti stvari na način koji niste očekivali i nikada se nećete moći vratiti na svoje stare perspektive.

Mjesec, sada u Raku, duboko želi emocionalnu udobnost. Kada je Mjesec u ovom kardinalnom vodenom znaku, ne bismo željeli ništa drugo nego da se usredotočimo na kućne brige i provodimo vrijeme kod kuće s voljenima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com